0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Jasmin Fauve

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Jasmin Fauve Парфумована вода
9 858 грн
Ex Nihilo Jasmin Fauve Парфумована вода (тестер)
100ml
7 900 грн
Ex Nihilo Jasmin Fauve Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo – це бренд, заснований трьома друзями у 2014 році. Усі вони вихідці з різних країн, робили кар'єру у сфері, далекої від світу парфумерії, а об'єднала їхню пристрасть до авангардизму та бажання створити щось нове, абсолютно унікальне та неповторне на відміну від стереотипних товарів масового виробництва. Так народився нішевий бренд, що спеціалізується на незвичайних та яскравих ароматах, покликаних виділити свого власника серед інших, а також підкреслити його стиль, харизму та індивідуальність.

Унісексова композиція Jasmine Fauve увійшла до дебютної лінійки торгової марки. Над її створенням працював парфумер компанії Givaudan Орельєн Гішар (Aurelien Guichard), відомий своїми творами для BondNo.9, Davidoff, Robert Piguet, Kenzo та John Galliano. Це нетипова версія жасмину, одночасно безневинна і плотська, з вираженими анімалістичними нотами, що хвилюють кров і змушують забути про все на світі. Парфум, що кружляє голову і притягує, немов потужний магніт, розбурхує уяву і пробуджує чуттєвість, поміщаючи свого власника в центр загальної уваги. Відмінно підходить для побачень, романтичних зустрічей та вечірок!

Відкривається чудовий твір запаморочливими переливами білих квітів. Граціозний конвалія і царська лілія розливаються зелено-вершковими хвилями, сп'янюючи не гірше за молоде вино. Їхнє ніжне трепет посилюють витончені переливи туберози, флердоранжу і жасмину, додаючи звабливі тваринні відтінки і захоплюючи в запаморочливий вихор відчуттів. Поступово звучання парфумованої води пом'якшується, стає більш витонченим і делікатним, у ньому з'являється замшева ніжність та чарівна насолода. Такий ефект дає чудовий дует амброксану та шкіри. Парфум переливається і лучиться, зачаровує екзотичною і дикою красою і змушує серце битися частіше. Це просто чарівна комбінація, від якої неможливо відірватися!

Гіпнотичний аромат адресований натурам елегантним і впевненим у собі, які не соромляться виявляти свою сексуальність. Такі люди завжди виділяються в натовпі, оточені прихильниками та насолоджуються компліментами. Відчувати себе чарівними їм допомагає чудова парфумована вода. Вона додає кокетливого блиску очам, а образ робить чарівним і неповторним. Підходить для денного або вечірнього ансамблю, відмінно відкриваючись у будь-яку погоду та сезон.

Купити Ex Nihilo Jasmin Fauve в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у витончений флакон із прозорого скла. Чітка геометрія ліній та лаконічність форм лише підкреслює розкіш вмісту. Вінчає пляшечку масивна кришка з металевим тисненням, що імітує плетіння срібних ниток. Це вдале придбання для будь-якої парфумерної колекції та бажаний подарунок для поціновувачів та естетів!