0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo French Affair

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo French Affair Парфумована вода
989 грн
Ex Nihilo French Affair Парфумована вода (тестер)
100ml
8 821 грн
Ex Nihilo French Affair Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
4 878 грн

Ex Nihilo French Affair - Захоплюючий французький роман!

 

Шипровий витвір мистецтва Ex Nihilo French Affair захоплює з першої до останньої миті, як і належить чудовому роману – адже саме так названо цей парфум! Він інтригує чарівним поєднанням деревних та землістих, мохистих і фужерних, рожевих та чуйливих, мускусних та пудрових, озонових та акватичних акордів.

«Французький роман» - чудовий зразок стильного сучасного шипру з нотою троянди – гарний унісекс-варіант для будь-якої події та приводу. Він здатний відмінно підкреслити смак і неординарність своїх власників – ефектної жінки чи впевненого у собі чоловіка.

Такий парфум особливо гарний навесні і восени, в прохолодному вітряному повітрі, коли ваш шлейф буде майоріти, наче шовковий шарф під поривами вітру, захоплюючи оточуючих і збираючи незліченну увагу.

Трохи історії

 

Як і обіцяє назву бренду, свій шедевр він створив практично «З нічого» – Ex Nihilo. Якщо, звичайно, не брати до уваги бездоганної якості інгредієнти і блискучий талант парфумера Квентіна Біша, який створив незрівнянний шипр French Affair.

Майстер надихався неповторною аурою Парижа, де на лівому березі Сени розташувався богемний квартал Рів Гош (Rive Gauche) – своєрідний культурний центр богеми та підкорювачів сердець, наділених неповторним французьким щармом.

Саме ця аура лягла в основу концепції аромату, адже кожен із парфумів нішевого бренду має свою концепцію та ідею. Парфум входить в Iconoclaste Collection – лінію парфумерії з особливим містичним шармом, адже ця назва перекладається «Іконостас».

Цей молодий парфумерний будинок уперше з'явився лише у 2017 році, але для більшості поціновувачів ніші він уже став справжнім відкриттям, джерелом натхнення та об'єктом бажання. Нині у портфоліо налічується понад 50 видань, серед яких неодмінно є призначене вам!

Вся колекція парфумів цієї марки доступна в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Ex Nihilo French Affair ви можете як у шоу-румі Києва, так і онлайн з будь-якої точки України.

 

Контрасти Франції…

Якщо ви уявляєте французький характер як суцільну рожеву романтику - цей парфум здивує і переконає вас своєю неординарністю. Він вступає багатоплановим фруктовим тріо тропічного лічі, цитрусово-терпкого бергамоту та запашного листя фіалки. Романтична тема, безперечно, присутня: вона розкривається в серцевому акорді хвилюючою темою троянди в поєднанні з трав'янистою, мускусно-землястою чарівністю ангелики та елегантністю деревини кедра атласського.

Завершується враження ефектним деревним акордом із дубового моху та димно-шоколадного ветиверу із чуттєвим штрихом почулів у фіналі.

Якщо вам імпонує французький шик і ви віддаєте перевагу шипровим парфумам усім іншим, вам неодмінно варто купити Ex Nihilo French Affair в інтернет-магазині La Grande - він створений саме для вас!