0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Delox

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

165 грн
Акція
Tiziana Terenzi Delox Духи (тестер)
100ml
3 422 грн
3 979 грн
Акція
-14%
Tiziana Terenzi Delox Набір (парфуми 2 флакони по 10 мл)
3 719 грн

Елегантна розкіш, що втілила у досконалій ароматній мелодії – так можна охарактеризувати нове видання італійського бренду Tiziana Terenzi . Духи Delox були представлені виробником у 2017 році.

Торгова марка Tiziana Terenzi випускає нішеву парфумерію із 2012 року. Спочатку компанія була заснована як невеликий сімейний бізнес із виробництва свічок, і лише з приходом до правління спадкоємця її засновника відбувся запуск парфумерної лінії. До цього моменту Паоло Теренці, провідний парфумер, співпрацював із іменитими брендами, серед яких Dior та Versace, Salvatore Ferragamo, Gucci та Brioni. Але завжди у своїх мріях він бачив себе майстром, який створює селективні аромати – авторські композиції, призначені для кола обраних поціновувачів. Відмінною рисою продуктів, представлених у портфоліо компанії, є те, що всі вони відносяться до категорії унісекс. Значить, однаково розкішно виглядатимуть як на чоловіках, так і на прекрасних дамах, роблячи їх вигляд актуальним яскравим і ще більш привабливим.

Аромат відноситься до категорії квіткові дерев'яно-мускусні. Він вийшов у рамках колекції Gold, видання якої присвячені гіпнотичній силі та неймовірній красі вогню. Як і багато авторських видань, парфум виник завдяки враженням, отриманим його творцем у подорожах. Якось парфумеру пощастило здійснити плавання в акваторії Кікладських островів, що належать до Грецького архіпелагу. Саме тому букет цієї симфонії містить усі відтінки та запахи, властиві південній частині Середземномор'я.

Купити Delox - значить відчути безтурботність літо, його п'янку насолоду, силу теплого і освіжаючого вітру, що доноситься з моря, і запахи, що дурманять, яким просякнуте повітря навколо. Його пахощі порівнюють із солодким зіллям, звареним із щільних запашних пелюсток троянди, що тонуть у щільному медово-ванільному сиропі, з теплим і хвилюючим дотиком, таким бажаним у вогкі зимові вечори. Парфум створює атмосферу затишку та комфорту, дарує своєму власнику гарний настрій.

Delox адресований особі чуттєвої, темпераментної. Вона надто самодостатня, щоб враховувати думку оточуючих. Досить амбітна і смілива, тому має внутрішню силу і рішучість. Вона любить приковувати увагу, виділятися, тому їй подобається пахнути вишукано та розкішно, що може забезпечити лише парфум від Tiziana Terenzi.

Духи розкривається хвилюючим акцентом пудрового ірису, розбавленого кави, що бадьорить, і елегантного білого гіацинту. Її «серце» сплетене з відтінків турецької троянди, пікантних нюансів ванілі та п'янкої насолоди мирри. Фінал композиції поєднує у собі мотиви спокусливої амбри, елегантного білого мускусу, медові акорди та різкуватий відтінок благородного кедра.

Придбати вишукану парфумерію Tiziana Terenzi у Києві ви можете, оформивши замовлення або зателефонувавши до Lagrande. Наші консультанти завжди допоможуть вам зробити правильний вибір!