0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This is Him Туалетна вода
82 грн
Акція
Zadig & Voltaire This is Him Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Відомий французький бренд Zadig&Voltaire не тільки вихваляє красу та динамічність образу сучасної леді, але також не обділяє своєю увагою і чоловіків. У 2016 році майстри торгової марки адресували їм вишуканий комплімент у вигляді нового аромату This is H im , що поєднує в собі сексуальність і привабливість впевненої в собі і рішучої молодої людини.

Свою діяльність торговельна марка з Франції розпочала у 1992 році. За цей час вона встигла сформувати досить широкий асортимент продукції, серед якої сучасні юнаки та дівчата знаходять для себе потрібні речі. Компанія не тільки займається випуском одягу, взуття, годинника, аксесуарів та ювелірних прикрас для дорослих, вона також працює на ринку дитячої моди, пропонуючи своїм юним шанувальникам зручні яскраві та модні look'и в актуальному молодіжному стилі. Сектор парфумерії бренд почав освоювати в 2009 році і тим самим привернув до своєї діяльності ще більшу хвилю уваги. Шанувальники парфумерії від Zadig&Voltaire знаходять її незвичайною та вишуканою, якісною та стійкою, а окремі роботи порівнюють з унікальними нішевими парфумами. До роботи над своїми композиціями бренд приваблює іменитих метрів. Серед них – Сідоні Лансессер, Мішель Альмарак, Квентін Біш,

Купити This is H im може кожен, хто бажає продемонструвати оточуючим свою харизму та силу духу. Аромат заявлений виробником як «мужній, дикий та вільний». Він не про безтурботність, яка дозволяє людині здійматися в «рожевих» мріях, забуваючи про монотонність буття та щоденні турботи. І не про безтурботність, яку може дозволити собі лише «квітуча» юність. Він - про свободу людини, яка зуміла довести щось на своєму шляху, зайняти певну нішу в житті і досягла значного успіху. Про свободу чоловіка, незалежного від думки інших і завжди покладається лише він.

Незвичайний і досить самобутній парфум відноситься до сімейства дерев'яні східні. Авторами цієї дивовижної мелодії стали парфумери Наталі Лорсон та Орельєн Гішар. Дуету майстрів вдалося з відносно невеликої кількості нот зібрати композицію, якій під силу схвилювати навіть тих чоловіків, хто досить скептично ставиться до парфумерії загалом, яких мало чим вдається здивувати та зацікавити.

Купівля This is H im – це неординарний крок до того, щоб виділитися із сотень людей, які пахнуть «свіжо і ненав'язливо», або «строго та елегантно». Вибравши цей парфум, чоловік може бути певний – його образ точно запам'ятається. Стартові акорди туалетної води вводять її власника в небезпечну гру, яку починає трохи гіркуватий динамічний грейпфрут та зухвалий чорний перець. Тяжкі солодкувато-димні мотиви ладану відчуваються в «серці» аромату. Їм вторить пікантна грайливість ванільних акцентів. Завершує цю феєрію розкішний сандал, пахощі якого наповнюють композицію багатогранними солодко-деревними відтінками.

Придбати вишуканий парфум від Zadig&Voltaire ви можете, зробивши замовлення на сайті Lagrande, або зв'язавшись з менеджерами нашого інтернет-магазину за телефоном, вказаним на сторінці.