0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Vele

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Vele Парфумована вода
289 грн
Акція
Tiziana Terenzi Vele Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Унісекс-композиція Vele від італійського селективного бренду Tiziana Terenzi вийшла у 2017 році. Вона поповнила вишукану серію Luna Collection . Аромат квітковий фруктовий, позитивний та енергійний, він присвячений вітрилам – сузір'ю південної півкулі, малознайомому для європейців. Створено парфум за мотивами вражень Паоло та Тіціани Теренці про канікули у Бразилії.

У країну карнавалів їх запросила сестра батька, котра вийшла заміж за бразильця. Це був перший раз, коли діти подорожували за межі Італії, божевільний час безперервного свята, вічної самби, карколомних фарб і запахів. У Баї їх вразило абсолютно все: фрукти, квіти, зірки. Вони були зовсім іншими, більш задерикуватими, яскравими та привабливими. Калейдоскоп цих неймовірних емоцій знайшов відображення у життєрадісному та світлому парфумі.

Він освіжаючий і бадьорий, заводний і викликає посмішку. Наповнює вас енергією, немов вітер білі вітрила, вселяє впевненість у своїх силах і мотивує вирушити на підкорення незвіданих вершин чи пошук нових пригод. Пустотливий, кокетливий, неповторний, він так і манить соковитим нектаром, змушуючи серце битися частіше. Додає блиску очам і дає можливість відчути себе по-справжньому чарівною. Ідеально підходить для літнього сезону, або просто, коли вас заїла сірість буднів і хочеться розбавити рутину дещицею чарівництва.

Відкривається чарівна піраміда іскристими вогниками свіжої зелені та пікантними акордами ялинової хвої. Запашні та трепетні, вони подібні до бризу з пляжу - наповнюють чудовою прохолодою і приносять із собою найтонші запахи свіжих фруктів. Червона смородина та тропічна маракуйя, солодка папайя та манго, ямайська злива та перець з'єднані рукою майстра до божевільного коктейлю, який кружляє голову, наче оглушливий феєрверк. Динамічна атмосфера продовжується і в серці композиції, коли на зміну ігристим ягодам і плодам приходить хвилююче пахощі чудових квітів.

Зеленому гіацинту вторить екзотичний іланг, компанію бузкової половинки становить пудрово-вершковий геліотроп, а мармеладна троянда потопає в медових обіймах жасмину. Це просто неймовірне буяння фарб, казкова феєрія різнокольорових пелюсток, яка перенесе вас у розпал карнавального ходу, змусить забути про всі проблеми та негаразди. Поступово букет пом'якшується, стає м'якшим і вкрадливішим, розливаючись по шкірі ніжним шовком ванілі та мускусу, що гарно мерехтить в обрамленні карамельно-смолистої амбри. Це справжній магічний еліксир, який врятує вас від сірості та нудьги.

Парфумована вода упакована у витончений циліндричний флакон. Пляшечка виконана з матового скла і прикрашена масивною кришкою, а на стоппер нанесений астрологічний малюнок із фазами Місяця. Купити Tiziana Terenzi Vele можна в інтернет-магазині La Grande.