0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Sweet Peony

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Sweet Peony Парфумована вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Sweet Peony Парфумована вода (тестер)
100ml
2 926 грн
3 402 грн
Акція
-14%

Любите виділятися та дивувати оточуючих? Значить, ця ароматна новинка, представлена відомою торговою маркою Montale, адресована вам! З розкішним Sweet peony жінка приречена на те, щоб опинятися у центрі уваги та ловити захоплені погляди.

Аромати від Montale – вибір тих, хто розуміється на селективній парфумерії. Кожен новий продукт, представлений торговою маркою, знаходить своїх справжніх шанувальників і згодом отримує багато захоплених відгуків. Ці парфуми не можуть не подобатися, бо вони, що вбрали в себе розкіш і блискучість Сходу, вважаються ароматами поза часом. Творцями композицій є один із популярних парфумерів П'єр Монталь, який заснував цю торгову марку. До того, як роботи майстра були представлені широкому колу, він створював іменні аромати для представників еліти однієї зі східних країн, де Монталь жив і працював деякий час. Складні та досконалі композиції, якісні та часом ексклюзивні інгредієнти, оригінальна упаковка, що пізнається, надійно зберігає дорогоцінну рідину – цим відрізняється парфумерія французької торгової марки.

Купити Montale Sweet peony - значить опинитися в чарівному саду, де царює один з прекрасних квітів - неповторний півонія. Його важкі пишні бутони, подібні до шикарної бальної сукні, злегка нахилені. На ніжних пелюстках лежать краплі прозорої роси, що приглушує своєю свіжістю дивовижний медовий запах квітки.

Розкіш півонії змінюється квітково-фруктовим букетом, у якому чітко чути відтінки інтенсивного жасмину та оксамитової троянди, ноти смачного соковитого персика та екзотичні мотиви кокосу, що навіюють спогади про спекотне літо. Базовий акорд підкреслює винятковість аромату, даруючи жінці захоплення від відчуття ноток зухвалої ванілі, кави, що бадьорить, солодко-деревного сандала і пряної гвоздики.

Парфумована вода відрізняється гучністю, вираженою насолодою, що відзначають усі, кому пощастило познайомитися з ароматом. Його теплота та жіночність підкуповують, а гармонійність композиції ще раз підтверджує майстерність її творця. Карколомний, грайливий парфум створює святкову атмосферу. Він дуже невимогливий до вигляду своєї володарки, і дозволяє навіть серйозній скромній леді перетворитися на смішну і безтурботну дівчину, щиро радіє яскравому весняному сонцю, що потопає в зелені вулицях і повітрі, наповненому пахощами квітів. Він чистий і щирий, як перше кохання, інтенсивний і обволікаючий, немов справжня пристрасть.

Хто обирає Sweet peony ? Власницею композиції може стати яскрава особа, яка не бояться привертати увагу до себе, яка вміє подавати себе в суспільстві і, звичайно ж, має гарний смак. Вона вільна у своїх мріях та діях, тому придбання кожної ароматної обновки сприймається нею як захоплююча пригода, яка обіцяє чимало радості.

Придбати Montale Sweet peony можна, оформивши замовлення в Lagrande. Ви можете зробити це самостійно або за допомогою менеджера нашого інтернет-магазину, зв'язавшись із нами по телефону, вказаному у верхній частині сторінки.