0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Moschino So Real Cheap and Chic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Moschino So Real Cheap and Chic Туалетна вода (тестер)
100ml
1 760 грн
Moschino So Real Cheap and Chic Туалетна вода
369 грн
Moschino So Real Cheap and Chic Набор (туалетная вода 4,9 мл + гель для душа 25 мл + лосьон для тела 25 мл)
Немає у наявності

Що за принадність зберігається в цьому дивовижному флакончику? Як можна було так грайливо, мило і абсолютно по-дівочому оформити ємність, щоб вона приковувала до себе таку кількість здивованих поглядів? Подібні думки відвідують вас у той час, поки ви знаходитесь біля стійки з парфумерією і розглядаєте яскравий, химерно-красивий дизайн нового аромату від Moschino . Оформляючи цю незвичайну пляшечку, італійські майстри зуміли зібрали докупи все, що може зацікавити дівчину: відомі контури вони доповнили контрастним колірним рішенням, і зобразили на біло-блакитному тлі візерунок, що асоціюється з розкішними прикрасами та фрагментами жіночого обличчя з модним макіяжем. Саме в такому вигляді на полицях магазинів з'явився So real cheap and chic .

Інтригувати публіку, змушувати її говорити про себе – звичайна справа для торгової марки Moschino. Коли бренд тільки з'явився на ринку fashion-індустрії в 1983 році, до його продукції багато хто ставився з певною побоюванням. Над дизайнерськими рішеннями засновника компанії, Франка Москіна, сміялися журналісти. Що не тільки не заважало модельєру рухатися вперед і до того ж надихало. Принцип безтурботного, легкого ставлення до моди, іронія, яка відчувалася у кожному образі бренду – все це робило його продукти помітними не лише для звичайного покупця, а й для зірок світової величини. В одязі від Москіно почали з'являтися співачки, актриси та топ-моделі, а з 1987 року починається епоха освоєння парфумерного ринку.

У 2017 році портфоліо модного бренду, що налічує понад двадцять позицій, поповнилося відразу кількома парфумами. Одним із них став стильний і незвичайний освіжаюче-солодкий аромат So real cheap and chic . Своєю появою він доповнив відому колекцію, перше видання якої було представлено далекого 1995 року. Шанувальники часто порівнюють нову версію з оригінальним формулюванням, відзначають деяку схожість між ними та насолоджуються витонченістю ягідно-цитрусових акцентів новинки.

So real cheap and chic – значить подарувати собі необмежений доступ до позитиву, отримати задоволення від енергійності грайливих цитрусів, відчути ніжність крихких квітів і огорнути себе магією розкішних деревних акордів.

Ця квітково-фруктова симфонія наповнена безтурботністю та щирістю. Легка та життєрадісна, вона дарує прохолоду літнього ранку, стартуючи нотами заводного танжерину та гіркого апельсина, пригощаючи жменями стиглої малини та чорної смородини, балуючи кулькою смачного сорбету. «Серце» туалетної води наповнене запахами квітучого півонії та жасмину, відтінених хвилюючою мелодією солодкувато-ванільної магнолії. Її фінал звучить чуттєвістю мускусу та амброксану, тут відчувається шляхетність білого кедра та делікатна прохолода дубового моху.

Купити вишуканий парфум від Moschino у Києві ви завжди можете, зробивши замовлення в Lagrande. Гартуючи сторінки нашого інтернет-магазину, можна підібрати відому композицію, що давно полюбилася, або зупинитися на популярній новинці.