0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Agua de Jazmin

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Agua de Jazmin Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Angel Schlesser Agua de Jazmin - аромат, що закохує з першого погляду

Туалетна вода від відомого іспанського бренду Angel Schlesser Agua de Jazmin - це незвичайне злиття пристрасті та ніжності, переплетення романтичних візерунків витончених кольорів та привабливих, натуральних ароматів природи, виражених шляхетними дерев'яними, зеленими мотивами.

З перших нот аромат зачаровує своїм свіжим звучанням завдяки гармонійному поєднанню цитрусових ноток солодкого мандарину, терпкого бергамоту і трохи кислуватого грейпфрута. Запах нирок чорної смородини надає аромату трав'янисто-дерев'яний, чарівний відтінок.

У серці парфуму солює ніжний і запашний жасмин. Його квітково-зелений запах підкреслює витончений півонія, медово-вершкова гарденія та екзотична тубероза, яка залишає за собою фруктовий шлейф. Квітковий букет звучить мелодійно, переливається і ніжно огортає свою володарку.

Завершальні акорди аромату більш насичені, пристрасні, спокусливі. У них чується чуттєвий, пудровий мускус, чий бальзамічний аромат підкреслено теплим і благородним запахом білого кедра.

Характер аромату

 

Купити туалетну воду Angel Schlesser Agua de Jazmin коштує любителькам квіткових, мускусних та деревних ароматів. Чудове жіночне тріо поєднало в собі тваринну пристрасть та деревну теплоту; цитрусову свіжість та ніжність білих квітів. Аромат ідеально підійде леді, чий образ романтичний та елегантний. Парфум не вибагливий до вбрання своєї власниці, тому може підкреслити витонченість ділового костюма або посилити спокусу вечірнього туалету. Туалетна вода Angel Schlesser Agua de Jazmin має шовковистий довгий шлейф, що переливається, який залишає таємничий і ніжний післясмак.

Angel Schlesser Agua de Jazmin - історія, зіткана з шовку та мережив

 

Засновником бренду Angel Schlesser став відомий кутюр'є Ангел Шлессер. 1984 року в самому серці Іспанії, в Мадриді, він створив власний будинок моди. Його жіноча колекція відрізнялася незвичайною витонченістю ліній, легкістю тканин та сексуальністю стилю. Як і будь-якому діаманту, жіночим сукням необхідне гідне обрамлення. Іспанський майстер, щоб вигідно відтінити свої вбрання, вирішив створити лінію ароматів для жінок та чоловіків, а згодом і колекцію біжутерії.

Купити туалетну воду Angel Schlesser Agua de Jazmin варто хоча б заради того, щоб відчути бездоганний стиль і шик всесвітньо відомого іспанського бренду, гідно оцінений професіоналами всього світу: так, Ангела Шлессера нерідко запрошують для створення костюмів до кінофільмів, цей талановитий іспанець багато на Оскар.

Парфумована вода Angel Schlesser Agua de Jazmin створена у 2013 році до літньої колекції будинку моди Angel Schlesser. Як і елегантне, розкішне, вишукане вбрання, парфум чудово передає характер іспанських модниць: він такий же складний і багатогранний, непередбачуваний і спокусливий.