0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Perris Monte Carlo Tubereuse Absolue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Tubereuse Absolue Парфумована вода
232 грн
50ml
11 806 грн

Perris Monte Carlo Tubereuse Absolute - Тубероза , королева ночі !

Бренд з Монако Perris Monte Carlo знайомить своїх шанувальників із найкрасивішими та ексклюзивними ароматами світу. Tubereuse Absolute – його нове відкриття у нескінченному різноманітті квіткових східних ароматів, присвячене туберозі – квітці з запаморочливим ароматом, повним чуттєвої спокуси, потужному афродизіаку, що притягує своїми божественними пахощами з непереборною силою.

Ця симфонія, що хвилює, складена з акордів білих квітів, насиченої зелені, благородного дерева. Вона наділена дивовижним, довгим шлейфом і гідною стійкістю, що робить парфум незрівнянним супутником для денних романтичних моментів та важких перспективних вечорів. Композиція у стилі «унісекс» дозволить насолодитися ароматом як чуттєвим жінкам, так і романтичним чоловікам.

Історія аромату

 

Будинок нішевої парфумерії Perris Monte Carlo зовсім недавно з'явився на ринку, але своєю філігранною роботою зі створення селективних ароматів із кращої сировини вже встиг завоювати серця шанувальників та прихильність експертів. Бренд щорічно презентує свої твори на спеціальній виставці у Мілані – Esxense. Парфумери марки віддають перевагу лише унікальним, рідкісним інгредієнтам, збираючи ольфакторні враження у всьому світі. Мотиви для натхнення черпаються, як правило, у різноманітті багатої природи Південної Європи та Близького Сходу, і саме в традиціях цих регіонів створюються пахощі.

«Абсолют Туберози» роботи парфумера Mathieu Nardin присвячений пахощі чуттєвої квітки, яку вирощував ще древній народ ацтеків у Центральній Америці. Його крихкі на вигляд білі квіти з потужними зеленими пелюстками випромінюють напрочуд сильний, магнетично привабливий аромат - п'янкий, димно-камфорний, містичний. Він діє, як афродизіак, пробуджуючи пристрасть і розпалюючи уяву.

Купити Perris Monte Carlo Tubereuse Absolute в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми постаралися зібрати для вас найкрасивіші та найнезвичайніші твори цього парфумерного будинку, колекція якого з моменту заснування у 2012 році налічує вже понад 20 композицій.

 

Perris Monte Carlo Tubereuse Absolute – непереборна чуттєва спокуса…

Мелодія набуває дивовижно свіжим, гіркувато-зеленим акцентом гальбануму, який органічно доповнений умиротворюючою, релаксуючою лавандою, терпкою цитрусовою ноткою бергамоту та пряним штрихом кардамону.

У «серці» парфуму розкривається тема головної героїні твору – туберози, що звучить у яскравому дуеті з гарденією та медовим жасмином самбак. Чарівне тріо крутить голову чарами білих квітів - свіжим, прохолодним і романтично-чуттєвим.

Базовий акорд продовжує квіткову казку солодким, виразним аспектом кольорів апельсинового дерева з їхнім цитрусовим відтінком, обволікає магнетичною хмарою мускусу і захоплює деревним дуетом смолистого кедра та димного ветивера з його підтоном чорного шоколаду.

Якщо ви ставитеся до поціновувачів білих квітів, вам неодмінно варто купити Perris Monte Carlo Tubereuse Absolute – він стане перлиною вашої колекції!