0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Perris Monte Carlo Cacao Azteque

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Cacao Azteque Парфумована вода
232 грн

Perris Monte Carlo Cacao Azteque – безцінна спадщина Монтесуми

Хата Perris Monte Carlo створив дивовижну за красою композицію « Cacao Azteque » , присвячену дорогоцінному дарунку племені ацтеків - какао-бобам.   Цей орієнтальний пряний аромат прикрашений акордами білих квітів, тубероз і шоколадної гіркої солодощі. Прекрасний вибір для зимових та осінніх вечорів, які хочеться зробити затишними, теплими та м'якими. Цей парфюм, що обволікає, чарує подарує вам довгий годинник задоволення завдяки красивому шлейфу і дивовижної комфортності звучання. В обіймах такого аромату можна вирушати на побачення або дружню зустріч, а можна і просто порадувати себе, піднявши настрій, пробудивши чуттєвість і сколихнувши в пам'яті спогади про безцінні моменти щастя. Формат «Унісекс» дозволяє насолоджуватися пахощами композиції і чоловікам, і жінкам.

Історія аромату

 

Легенда свідчить, що племена ацтеків, що населяли колись Центральну Америку, першими відкрили собі чарівну силу какао-бобів. Вони вживали виготовлений із нього напій Xocoatl, до складу якого, крім какао, входили також кардамон і перець чилі. Ця «гримуча суміш», ароматна та пряна, надзвичайно енергетична, вважалася напоєм богів, здатним проясняти думки та наділяти особливою силою та талантами. Останній із правителів ацтеків, легендарний Монтесума, за переказами, випивав до 50 чашок цього зілля за день, щоб зберігати себе у чудовій формі та утримувати владу. Коли на ці землі прийшли європейські конкістадори – мандрівники та загарбники – одним із найважливіших їхніх трофеїв стали, звичайно ж, боби какао, які подарував Західній цивілізації Кортес, досліджуючи Мехіко.

Такою історією неможливо не надихнутися, і для всіх шанувальників гіркого шоколаду та колоритних прянощів молодий парфумерний будинок із Монако створив зачаровуючу композицію «Какао Ацеков». Над парфумованою водою працював талановитий красень Mathieu Nardin, який презентував свій витвір у 2017 році. Воно стало частиною Black Collection – розкішної Чорної колекції орієнтального напряму, присвяченої улюбленим скарбам парфумерів: крім какао-бобів, тут вже було оспівано вдове дерево, сандал та троянди, пачулі та іланг, османтус та тубероза.

 

Perris Monte Carlo Cacao Azteque – насолода з першої секунди!

Композиція відкривається яскравим та динамічним пряним акордом, складеним з чорного перцю, рожевого перцю та кардамону: яке темпераментне тріо!

«Серце» парфуми наповнене квітковими переливами солодких тубероз, розкішних царствених орхідей та пітоспоруму – азіатського чагарника із чарівними солодкувато-цитрусовими білими квітами. Акцент рому привносить п'янкий, розслаблюючий штрих, що дарує особливий шарм.

Базовий акорд звучить бажаним і розкішним гірким шоколадом – так пахнуть боби какао у поєднанні з вершковою деревиною сандалу та непереборним тяжінням мускусу.

Парфуми укладені в шикарні чорні флакони з химерним в'яззю золотом - чудовий подарунковий варіант! Придбати Perris Monte Carlo Cacao Azteque в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, який підібрав для вас найдивовижніші аромати з галереї 23 творів, вже виданих брендом на сьогоднішній день.