0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss The Scent Intense for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss The Scent Intense For Her Парфумована вода
76 грн
Hugo Boss The Scent Intense For Her Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Hugo Boss The Scent Intense For Her – солодкий , як мрія !

 

Модний дім Hugo Boss вже кілька десятиліть поспіль тішить жінок по-справжньому гарною та чуттєвою парфумерією. The Scent Intense For Her став чудовим прикладом аромату, який збирає рекордну кількість компліментів від чоловіків: навіть якщо дівчата воліють часом запахи свіжі, романтичні або концептуально-складні, чоловікам незмінно подобається солодкість, що манить - саме такі парфуми вони відзначають потоком компліментів!

Цей квітково-фруктовий твір манить медовими та шоколадними відтінками, ванільними та молочними нотками, м'якими та теплими пряними нюансами, жіночними переливами пудри. Це ваша особиста хмаринка щастя – обволікаюча, затишна, смачна і неймовірно спокуслива. До цього парфуму рука тягнеться сама собою, як тільки погода за вікном стає холодною, вологою і похмурою. Він стане ідеальною теплою «шалею», що обіймає вас мерзляку восени і морозною зимою, і навіть прохолодною весною, коли до справжнього тепла ще так далеко.

Справжній антистрес у ефектному флаконі – він зробить ваше життя щасливішим та світлішим!

Історія аромату

 

Колекція The Scent була презентована німецьким парфумерним будинком Х'юго Босс нещодавно, в 2015 році, проте була настільки успішною, що фланкери стали виходити один за одним. Після дебюту жіночої версії «Запаха» у 2016-му, через рік вийшов тандем більш насиченого, інтенсивного, емоційного звучання у версії для Нього і для Неї.

Прекрасній підлозі парфумери приготували чудовий подарунок - солодкий аромат, який ідеально доповнить як шикарне вечірнє вбрання, так і образ для чуттєвого побачення. Обличчям рекламної кампанії стала прекрасна Анна Еверс, приваблива німецька топ-модель із сяючою усмішкою, а її супутником виступив красень Тео Джеймс – популярний британський кіноактор, відомий публіці з фільмів «Інший світ», «Дівергент» та «Аббатство Даунтон».

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, з дорогого, вишукано ограненого скла. Немов сонячне світло ховається за ним – або магічний еліксир щастя.

Придбати Hugo Boss The Scent Intense For Her в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, чий авторитет у сфері високої моди безперечний вже багато десятиліть поспіль. Адже саме він підніс жінкам такі чудові «коштовності» ольфакторного світу, як Hugo Woman, Boss Woman, Femme Hugo Boss, Ma Vie та Orange!

 

Солодка спокуса…

Головна роль у цій композиції відведена стиглим, соковитим персикам, щедро политим густим, запашним квітковим медом – цей яскравий акцент літа захопить вас навіть у незатишний і холодний день.

Серце твору віддано колоритним переливам османтусу з його східним, розкішним магнетичним флером стиглих абрикосів, слив та родзинок на м'якій замші.

На завершення вас зачарує дует какао і ванілі - цей шоколад, що нереально манить, зводить з розуму своєю гурманською спокусою.

Якщо вам подобаються стійкі, шлейфові аромати, повні солодощі, ідея купити Hugo Boss The Scent Intense For Her в інтернет-магазині La Grande вам сподобається, адже цього осінньо-зимового сезону він знову на піку популярності!