0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Comme Des Garcons Gosha Rubchinskiy Гоша Рубчинський

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Немає у наявності

Рей Кавакубо, що заснувала 1973 року будинок Comme des Garcons , народилася в Японії, 1942-го. Хоча дівчинку з дитинства відрізняло тонке почуття стилю та оригінальне бачення, пов'язувати своє життя з модою вона не мала наміру. Закінчила університет за спеціальністю «література та витончені мистецтва», потім працювала на текстильній фабриці, де познайомилася з особливостями виробництва та типами різних тканин.

Молодій дівчині не подобався одяг, який пропонує популярні бренди в магазинах. Вона зовсім не підкреслювала індивідуальність і не відображала унікальний стиль, тому дизайнерка почала конструювати вбрання самостійно. Її вироби справили справжній фурор, тому вона зареєструвала власну торгову марку, назвавши бренд рядком з пісні улюбленої виконавиці.

1978 року Рей представила першу чоловічу колекцію, 1981-го дебютувала на європейському ринку і переїхала до Парижа, а 1994-го випустила дебютний парфум. Її будинок відрізняється постійними творчими експериментами та пошуком нових підходів, він авангардний та трохи хуліганистий. Часто співпрацює з молодими авторами, надаючи шанс модельєрам-початківцям проявити себе. Результатом однієї такої колаборації стала унісекс-композиція Gosha Rubchinskiy , представлена наприкінці 2016 року. Автором стильного букета став Алексіс Дадьє (Alexis Dadier).

Гоша Рубчинський - це російський дизайнер, що спеціалізується на виробництві вуличного одягу. За версією сайту Business of Fashion входить до 500 найвпливовіших людей світу моди. Свій дебютний аромат він присвятив молодіжній субкультурі скейтерів. Уявіть собі, сонячний день, густа трава в парку, а алеями катаються хлопці та дівчата на дошках. Цю атмосферу чудово передає позитивний та динамічний фужер.

Він приємно освіжаючий і заводний, життєрадісний і насичено-зелений - миттєво покращує настрій і допомагає відволіктися від проблем. Аромат такий безтурботний і позитивний, що у його компанії просто неможливо сумувати чи нудьгувати. Відмінно підходить для вихідного дня, прогулянки з друзями чи відпустки. Композиція адресована натурам привабливим та впевненим у собі, які не бояться виявляти індивідуальність. Такі люди не копіюють популярні тренди, а самі створюють неповторні образи, керуючись лише своїм баченням. Їхню яскраву харизму та унікальний смак чудово підкреслює самобутній та енергійний парфум.

Відкривають чудову піраміду соковиті зелені акорди. Гіркі трави та ароматні лугові квіти сплетені в чарівну симфонію свіжості та чистоти. Верес, ромашка та ангелика в обрамленні соковитого мандарину мерехтять, як смарагди в променях сонця, наповнюють потужним зарядом енергії і чудово бадьорять. Трав'янисті мотиви посилює благородний таїтянський ветивер, що надає звучанню спокусливої глибини, а завершує чарівний образ мшисто-солодка база з пачулі та стираксу. Таке поєднання підкреслено лаконічне, зате елегантне та інтригуюче. Ідеально підходить для денного ансамблю!

Купити Comme des Garcons Gosha Rubchinskiy (Гоша Рубчинський) в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.