0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Histoires de Parfums This Is Not a Blue Bottle 1.3

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Histoires de Parfums This is not a Blue Bottle 1.3 Парфумована вода
1 141 грн
Histoires de Parfums This is not a Blue Bottle 1.3 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Histoires de Parfums Це не є Blue Bottle 1.3 – Життя не те , чим здається !

 

Французький нішевий бренд Histoires de Parfums представляє унікальний твір This is not a Blue Bottle 1.3 - третє видання в нестандартній лінії з дивовижною назвою "Це не синя пляшка". З першої ж версії покупці були настільки заінтриговані, що із захопленням відкривали для себе небанальний у всіх сенсах аромат.

І якщо ви знайомі з абстрактною досконалістю цього видання і з парфумом 1.2, що втілює Стихію Світла, вам буде особливо цікаво ознайомитися і з новинкою 1.3, присвяченої енергії Вогню – темпераментним, яскравим, «гарячим» парфумом.

Він захопить вам своїм рідкісним шкіряним напрямком, щедро прикрашеним пряними, цитрусовими, рожевими, чулевими, тваринами, деревними, земляними та димними відтінками – просто неймовірний калейдоскоп відтінків, подібним до іскорок, що злітають у темно-синє вечірнє небо від жару.

Парфумована вода створена у форматі «Унісекс» і чудово доповнить стильні образи як жінок, так і чоловіків, зробивши перших бажаними, а других – харизматичними.

Історія аромату

 

Перше видання «Не синьої пляшки» вразило як покупців, так і колег-професіоналів своєю незвичністю концепції, дизайну та звучання. Це був цікавий досвід, що твір був не типовим навіть для всієї раніше виданої продукції цього парфумерного будинку, що спеціалізується на «історичних», концептуальних виданнях, присвячених літературним і культурним персонам, що залишили слід у нашій цивілізації. Адже навіть сам бренд називається «Історія парфумерії» – у ольфакторних образах він розставив основні культурні віхи кількох останніх століть.

Навіть флакони, в які поміщають парфуми цієї марки, нагадують книжкові томи – з них так привабливо скласти справжню «бібліотеку ароматів»!

Але несподівано 2017 рік стає поворотним у творчості бренду, і він запускає феєричну колекцію в синіх флаконах, присвячену різним відтінкам природних стихій, і якщо перший армат був універсальний, наче космос, і ніби вміщав у себе все відразу, то другий присвячений стихії , а третій – Вогню, гарячому та яскравому, що обпалює – але дарує енергію та життя.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: індиговий колір цієї серії цього разу прикрашений червоно-жовтими колами – кільцями світла, в яких наче зароджується енергія.

 

Для володарів яскравої харизми!

Композиція відкривається соковитим, енергійним, зухвалим акцентом червоного апельсина – солодко-гіркого, з тонізуючою кислинкою. Ефектним продовженням такого вступу є пахощі дуету шафрану та троянди – оксамитові хвилюючі квіти чудово доповнені пряними пахощами однієї з найдорожчих у світі спецій.

Але головну роль у цьому творі грає потужний і красивий шкіряний акорд – дорогий і респектабельний, але при цьому не брутальний близький до комфорту замші. Він чудово доповнений чарівним східним колоритом пачулів.

Купити Histoires de Parfums This is not a Blue Bottle 1.3 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього унікального бренду для справжніх цінителів всього незвичайного.