0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Armani Eau de Nuit Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Eau de Nuit Oud Парфумована вода
Немає у наявності

У червні 2016 року, через 3 роки після виходу оригінального аромату для чоловіків, модний італійський бренд Giorgio Armani представив його більш насичену вечірню версію. Чудовий дерев'яно-пряний букет отримав назву Eau de Nuit Oud . Це класичний та позачасовий чоловічий парфум, натхненний традиційним смокінгом із натуральної вовни, з атласними тонкими лацканами. Такий предмет гардеробу ніколи не виходить із моди і просто обов'язковий для урочистих та офіційних заходів, світських прийомів, важливих подій та свят – допомагає своєму власнику виглядати бездоганно.

У цій варіації акцент зроблено на темній деревно-бальзамічній стороні. Теплих спецій поменшало, їм на зміну прийшли суворі та елегантні пудрово-квіткові ноти, які додають більше свіжості та витонченості. Композиція загадкова і хвилююча, що інтригує і приваблює, вона полонить контрастною грою чуттєвих прянощів з мотивами уда і запашними вкрапленнями троянди. Просто чарівна комбінація, перед якою неможливо встояти!

Парфумована вода звучить імпозантно і дорого, це чудовий варіант для вечірнього ансамблю, який додасть своєму власнику респектабельності, зробить образ більш вишуканим та допоможе звернути на себе увагу. Видання адресоване натурам впевненим у собі, харизматичним та успішним – тим, що не женуться за трендами, а віддають перевагу перевіреній часом класиці. Вони привабливі та цілеспрямовані, з непорушним внутрішнім стрижнем, не бояться приймати виклики долі і наполегливо йдуть до поставленої мети. Навколишні цінують у них стриманість, спокійну впевненість та шляхетність. Це справжні лицарі та джентльмени, для яких повага до традицій та вірність своєму слову не є порожнім звуком – тому їм так підходить чудово збалансований, цілісний та гармонійний парфум.

Відкриває чудову піраміду грайливий розсип дорогоцінних спецій. Кардамон і рожевий перець приємно лоскочуть рецептори та хвилюють кров, пустотливо поблискуючи на тлі сонячних переливів бергамоту. Пікантний дует триває вишуканими квітковими переливами, де панує велична троянда, красиво обрамлена пудровою негодою іриса та колко-зухвалими акцентами герані. Вкраплення царського шафрану роблять звучання більш тонізуючим і підбадьорливим. Їх динамічний характер чудово відтіняє карамельну насолоду уда, тягучого, немов смола, і м'якого, як оксамит, що струмує. Деревну підкладку посилює невагома вуаль бобів тонка, поєднуючи всі компоненти в чарівну симфонію емоційного спокуси. Аромат просто чарівний, привабливий, млосний і нескінченно прекрасний - його хочеться вдихати, не перестаючи! Він чудово поєднується із строгими брючними костюмами, кашеміровим пальто або светром, модними сорочками. Підкреслює високий статус, мужність та добрий смак свого власника.

Придбати Armani Eau de Nuit Oud можна в інтернет-магазині La Grande.