0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi The Black Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi The Black Rose Парфумована вода
100ml
1 559 грн
Trussardi The Black Rose Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Trussardi The Black Rose: чарівна розкіш чорних троянд

Парфумована вода The B lack R ose – один із нових продуктів цієї торгової марки, виданий у 2017 році. Його автором став парфумер П'єр-Костянтин Герос, чиї роботи можна знайти у парфумерних портфоліо брендів Blumarine, Borsari, Carolina Herrera, Emmanuelle Khanh, Ferrari, Kristians та New York, Pascal Morabito, Wiener Blut, Bill Blass, Faberlic.

Ця парфумована вода досить вимоглива до зовнішності свого власника. Вибравши її для виходу у світ, навряд чи можна дозволити собі звичний одяг, адже парфум потребує особливого підходу. Він призначений для елегантного та вишуканого вбрання, доповненого дорогими прикрасами.

Трохи історії

Бізнес, біля витоків якого стояла невелика майстерня з виготовлення рукавичок, з часом перетворився на могутню імперію. Сьогодні, більш ніж через сторіччя, компанія виробляє не тільки стильні вироби з натуральних матеріалів, але також різні аксесуари, одяг і взуття. Нікола Труссарді, племінник засновника, який після його смерті керував бізнесом, був людиною різнобічною. Саме тому його ім'я з'являлося в контексті інформації про концерти світових зірок, організацією яких він займався, а також про постановки театральних проектів. Компанія ж Труссарді презентувала не лише вироби у стилі прет-а-порті, але також випускала одяг ліній jeans та sport молодіжного напряму.

1990 знаменний для бренду випуском перших ароматів. Рімейк одного з них був удостоєний премії Fragrance Foundation Award.

Хвилюючий оксамит троянд

The B lack R ose – значить, подарувати собі всю ту розкіш і гармонійність, які обіграні в цій мелодії одним з найталановитіших майстрів-парфумерів. Почувши її, на мить завмираєш, а уяву відразу малює величне місто, загублене серед пісків далекої пустелі. Саме звідти родом дивовижна рослина, до ніжного оксамиту пелюсток якого колись можна було торкатися лише обраним – троянда таїфська. Для отримання цінної сировини, з якої потім виготовляли парфуми, пелюстки збиралися лише на світанку. Її запах багатий, інтенсивний і мелодійний - він настільки чудовий, що багато вправних майстрів вибудовують свої композиції навколо цієї ноти, прагнучи подібної досконалості.

Trussardi The R lack R ose не є винятком. До палацу з багатим оздобленням, де все просякнуте запахом чарівної квітки, нас запрошує рожевий перець. Зухвалий, грайливий і теплий, деревно-терпкий, він поступово поступається першістю чарівним рожевим мотивам. У фінальному акорді чути відлуння пікантної ванілі, що приваблює амбри та мускусу, відтінених щільним гіркувато-смолястим акцентом пачулів.

Придбати Trussardi The B lack R ose можна, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. До послуг наших клієнтів професійні консультації, першокласний сервіс та приємні ціни.