0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi Leau pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi Leau Pour Homme Туалетна вода (тестер)
793 грн
Armand Basi Leau Pour Homme Туалетна вода
795 грн

Armand Basi L`Eau Pour Homme – вибір інтелектуалів

 



Поринути у свіжість, легкість, аромат зелених трав та атмосферу юності дозволить деревний акватичний парфум Armand Basi L`Eau Pour Homme. Він справляє надзвичайно приємне враження своїми акордами дерева, свіжості, прянощів та цитрусових. Такий аромат ненав'язливо і м'яко супроводжуватиме вас, піднімаючи настрій своєю природністю. Коли мають бути важливі справи, від яких ніщо не повинно відволікати, проте необхідно справити враження людини, яка стежить за собою і модою, такий парфум стане ідеальним вибором, особливо для молодих людей.



Історія аромату


Іспанський бренд Armand Basi – законодавець мод у сфері аксесуарів, ювелірних виробів та домашнього декору, наприкінці 20 століття вийшов на ринок парфумерії з оригінальними та свіжими ідеями, адресованими жителям магаполісів, небайдужим до моди та стилю. Бренд випустив за час свого існування з 1999 року не так багато парфумів, але практично всі вони щасливо знайшли своїх шанувальників, у тому числі і таких іменитих, як голлівудські зірки Kevin Spacey, Will Smith, Tom Cruise. Багато парфумів від Armand Basi стали культовими та must-have композиціями, як, наприклад, чоловічий Wild Forest або жіночий In Red. У 2010 році Armand Basi випустив нову композицію L`Eau Pour Homme, авторство якої належить знаменитому парфумерові Francis Kurkdjian, творцю цілої плеяди топ-апоматів.

Флакон витриманий у традиційному для бренду стилі: лаконічність, геометричність, прозорість – і нічого зайвого, лише чудовий тонкий аромат!

Ми рекомендуємо купити Armand Basi L`Eau Pour Homme насамперед інтелектуалам: усім, хто цікавиться класичною та сучасною літературою, авторськими фільмами, некомерційною музикою, буде приємний такий аромат. Його легкість і нейтральність чудово підійде студентам, аспірантам і молодим фахівцям, які роблять ставку у своїй кар'єрі не на помітний зовнішній вигляд, а на інтелігентність і компетентність.



Armand Basi L`Eau Pour Homme - ненав'язливий, тонкий та інтелігентний парфум

 

Повний свіжості аромат відкривається звучними верхніми нотами бергамота з його соковитим, цитрусовим, трохи терпким відтінком, а потім, через плин часу, демонструє і серцеві акорди - вологе і прохолодне зелене листя бамбука і контрастні за звучанням спеції: свіжі й пряні. В основі композиції використаний незвичайний, витончений блакитний кипарис Середземномор'я, що привертає увагу. Найкращий час для цього аромату – спекотне літо, коли свіжість буквально життєво потрібна.

Купити Armand Basi L`Eau Pour Homme можна не тільки в головному офісі в Барселоні або у бутіках Європи – тепер вся продукція бренду доступна і в інтернет-магазині La Grande. Придбати парфум у нас – чудове рішення, адже ми гарантуємо оригінальність усієї продукції і завжди раді запропонувати консультації щодо вибору найкращого для вас варіанту.