0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Premiere Note Tasman Santal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Premiere Note Tasman Santal Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Дізнатися одного разу, щоб не сміти забути його трепетне і магнетичне пахощі… Доторкнутися до чуттєвості цієї мелодії, щоб зрозуміти наскільки пристрасним, темпераментним і невимовно красивим може бути аромат… Саме такі почуття пробуджує в шанувальниках торгової марки Premiere N ote одна з його сліпучих робіт Tasman S antal .

Створюючи цей шедевр, нішевий французький бренд залишився вірним своїй філософії. Для розробки композиції майстрами компанії відібрано найкращі чисті, прості, але благородні інгредієнти у місцях їх походження. Під керівництвом досвідченого та креативного парфумера вони злилися у єдину ароматну симфонію, у звучанні якої відчувається щирість, натуральність, витонченість.

Свої твори цей парфумерний будинок представляє в досить лаконічному оформленні, не забуваючи надати високим флаконам циліндричної форми химерність у вигляді металевого блиску та фірмового логотипу. Видання торгової марки створені, щоб задовольнити попит вимогливого суспільства на розкішну селективну парфумерію. Кожне з них може бути використане як самостійний парфум, або ж доповнитися іншими ароматами колекції бренду для отримання унікального поєднання нот.

Бажаючим помилуватися звучанням чуттєвого сандала в новій інтерпретації, представленій таким цікавим парфумерним будинком, Lagrande рекомендує купити Tasman S antal . Його шляхетність і вишуканість, глибина і неймовірна чарівність виглядають ще вигідніше в обрамленні спецій, квіткових і цитрусових відтінків, що становлять цю дерев'яну мелодію.

Парфумована вода з'явилася в портфоліо бренду у 2017 році завдяки участі парфумера Жерома Ді Маріно. Вона стала ще одним представником лінії під назвою Symphonie Collection.

Tasman S antal називають харизматичною композицією, яка відрізняється заводним характером, виразною гостротою та сухістю ключової ноти – сандала. Її звучання порівнюють із хвилею захоплення, що захльостує людину, що дарує їй відчуття височини. І коли буря емоцій стихає, у володаря аромату залишається лише приємне почуття радості, комфорту та абсолютного блаженства.

Пафрюмована вода розкривається нотами освіжаючого бергамота і зухвалого перцю, пом'якшеними солодкувато-димним ладаном, що обволікає, що інтригує і одночасно робить композицію більш затишною. Пахощі солодкої романтичної фіалки та чуттєвого жасмину наповнює «серце» парфуму. Його фінальний акорд побудований на поєднанні класичних благородних нот – солодко-деревного сандалу, теплої амбри та спокусливого мускусу.

Купити парфумерію Premiere Note у Києві ви можете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині ви знайдете чудовий вибір унікальних видань, модних нішевих ароматів за прийнятними цінами. Постійні клієнти магазину мають можливість стати учасниками привабливої програми лояльності, яка дозволить економити на настільки приємних покупках.