0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera 212 Vip Black

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera 212 VIP Black Парфумована вода (тестер)
100ml
2 559 грн
3 010 грн
Акція
-15%
Carolina Herrera 212 VIP Black Парфумована вода
2 164 грн
2 546 грн
Акція
-15%
Carolina Herrera 212 VIP Black Набір (парфумована вода 100 мл + гель для душу 100 мл)
2 914 грн
Carolina Herrera 212 VIP Black Гель для ванни та душу
Немає у наявності

Carolina Herrera 212 VIP Black - веселись, поки ти молодий!

Carolina Herrera презентує модний, яскравий, «тусувальний» аромат для клубів, вечірок та паті – «212 VIP Black »! У хмарі цього парфуму ваш образ буде незабутнім і стильним, його звучання складно сплутати з іншим, і тому парфум якнайкраще підходить для того, щоб підкреслити свою індивідуальність.

Аромат адресований молодим драйвовим хлопцям – завсідникам модних розважальних закладів. Звичайно ж, це вечірній варіант: в міру шлейфовий і дуже стійкий! Його фужерне звучання складено з пряних, ванільних, мускусних та квіткових акордів – ідеальне рішення для зимових місяців, коли від аромату потрібна інтенсивність, тепло та насичений характер.

Історія аромату

 

Новинка 2017 року поповнила колекцію будинку Carolina Herrera – «212 VIP» - продовження всесвітньо відомої "212". Перший парфум цієї лінії з'явився в 2010 році – це був жіночий аромат, укладений у сяючу золоту капсулу: нове, сучасне трактування розкоші та ексклюзивності. І якщо колекція 212 була присвячена одному з найбільш культових місць США - Манхеттену, то 212 VIP адресована його еліті: всім, хто поділяє яскравий, частково богемний спосіб життя. Центр модних клубів, дорогих шикарних місць для проведення приватних вечірок, Манхеттен манить нічними вогнями, яскравими рекламами та нескінченним калейдоскопом шансів – варто лише простягнути руку…

Авторами композиції стали Енн Фліпо і Карлос Бенаїм (Anne Flipo & Carlos Benaim), їм вдалося створити глибоке і тепле звучання, що гріє кров і феєрверками, що розцвічує реальність.

Флакон ефектний і незабутній: приголомшливий градієнтний перехід від вугільно-чорного до напівпрозорого сірого серпанку натякає, що всю ніч до самого ранку володар аромату запалюватиме в компанії таких же харизматичних тусовщиків.

Хоча парфум лише недавно був презентований та з'явився у продажу, купити Carolina Herrera 212 VIP Black в Україні вже можливо: інтернет-магазин La Grande спеціалізується на найгучніших та найкращих новинках!

 

Carolina Herrera 212 VIP Black - інтригуючий, контрастний, стильний!

Композиція вступає гіркувато-полинним акордом абсенту - напрочуд красивим, п'янким і незабутнім. Незвичайні ноти освіжаючого та тонкого анісу та солодкувато-землистого фенхелю продовжують це ароматично-фужерне звучання.

«Серце» парфуму повністю віддано аромату лавандових полів. Нота лаванди - чудовий релаксант і антидепресант, тому, розкрившись до серцевини, парфум розслаблює, знімає скутість і сприяє відмінному настрою - ось ви вже природні та розкуті: те, що треба для вдалого вечора!

Базові ноти наповнені шармом чорної ванілі та магнетизмом мускусу – афродизіаку та своєрідного стабілізатора всієї композиції: у його присутності всі ноти звучать глибше та яскравіше.

Якщо ваш спосіб життя передбачає насичене вечірнє та нічне життя, вам не обійтися без цієї новинки! Варто купити Carolina Herrera 212 VIP Black - і світ засяє, немов полярне сяйво, ефектними вогнями по чорному оксамиту неба.