0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Vanille Sambag

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Vanille Sambag Парфумована вода
1 338 грн
M. Micallef Vanille Sambag Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

M. Micallef Vanille Sambag – пристрасний квітка !

Таємничий, спокушаючий, сповнений мрій аромат Vanille Sambag – ще один неперевершений парфумерний шедевр, еталонний зразок високого ольфакторного мистецтва. Його захоплююча та чарівна орієнтально-квіткова композиція була створена у творчих лабораторіях французького селективного бренду M. Micallef. Розкішна, чуттєва і багатолика – вона, поза всяким сумнівом, заслуговує на найпильнішу увагу любителів красивих і нетривіальних ароматних історій.

M. Micallef Vanille Sambag – поема про жасмині

Ексклюзивний парфум M. Micallef Vanille Sambag був презентований у 2017 році. Він є частиною атмосферної колекції з назвою Vanille. Кожен аромат цієї ванільної галереї одержав своє ім'я на честь одного з основних інгредієнтів ольфакторної палітри. У Vanille Sambag , як не складно здогадатися, головна роль дісталася неповторно прекрасному жасмину Самбак. Квітка, що по праву вважається справжньою коштовністю парфумерного світу, зачаровує своїми дивними пахощами - п'янким, запаморочливим, зводить з розуму. Він може бути виразним і яскравим, але водночас делікатним і витонченим - і в цьому полягає його особлива краса.

Гіпнотичне і шалено привабливе звучання жасмину - справжня магія. Вона чекає свого часу в серці парфумерної композиції, де обрушиться на вас водоспадом неймовірної квітково-зеленої свіжості, і зачарує нескінченно-чарівною ніжністю. Починається ж запашна симфонія Vanille Sambag з енергійною прянощами зірчастого анісу і вершково-затишною насолодою кокосу, що зачаровують своїми східно-екзотичними акордами.

Серцеві ноти, в яких жасмин представлений двома сортами, - обіцяне карколомне пахощі. Чудова квітка, оточена тонкою ірисовою вуаллю і поміщена в терпкі обійми іланг-ілангу, захоплює у чарівний світ мрій. У основі, повної солодкої чуттєвості, жасминовое пишність продовжує своє вишукане звучання. Ви неодмінно відчуєте цей солодкий і млосний шлейф, вміло сплетений з глибоких, хвилюючих, проникливих акордів ванілі, бензоїну та мускусу.

M. Micallef Vanille Sambag – парфумерна розкіш

Купити M. Micallef Vanille Sambag можна в інтернет-магазині La Grande. Безмежно розкішний квітково-східний парфум захоплює не лише своєю досконалою ольфакторною композицією, а й чудовою візуальною концепцією. Аромат поміщений у флакон прозорого скла, виконаний у формі куба. Його чіткі лінії і гострі грані, в яких заворожливо-магічно заломлюється і грає світло, якнайкраще відтіняють і підкреслюють всю красу чарівного парфумерного твору.

Виразно-солодке, темпераментно-пряне, вишукано-квіткове звучання селективного Vanille Sambag – ідеальний вибір для натур виборчих, пристрасних, які тонко відчувають. Ексклюзивний аромат створений для тих, хто воліє оточувати себе винятково стильними та розкішними речами – для Вас!