0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Secrets of Love Gourmet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Secrets of Love Gourmet Парфумована вода
144 грн
M. Micallef Secrets of Love Gourmet Парфумована вода (тестер)
75ml
3 078 грн

M. Micallef Secrets of Love Gourmet – еталонна розкіш !

Французький парфумерний будинок M. Micallef – творча лабораторія, що займається створенням ексклюзивних ароматів ніші. Ольфакторні твори будинку – це унікальний почерк та еталонна розкіш, яка базується на використанні дорогих та натуральних інгредієнтів, рідкісних олій та есенцій. У цьому звучання ароматних історій M . Micallef завжди відрізняється оригінальністю та нетривіальністю, виразністю та екстравагантністю.

Свої ефектні і неповторні парфумерні твори Мартіна Мікаллеф і Джеффрі Ньюман (засновники цього селективного бренду) створюють для особистостей яскравих і рішучих, які шукають і сміливо заявляють про себе, воліють нестримний політ і абсолютне самовираження поза межами і рамками. Якщо все це про вас, то рекомендуємо неодмінно приміряти один із безлічі чудових ароматів цієї марки - наприклад, неординарний M . Micallef Secrets of Love Gourmet .

M. _ Micallef Secrets of Love Gourmet – неординарність, вишуканість, пристрасть!

 

Secrets of Love Gourmet – аромат ексцентричний, своєрідний, яскравий. Але при цьому він нескінченно вишуканий та елегантний. У ньому відчувається нестримний темперамент і пристрасть, що всепоглинає. Його вишукану ольфакторну композицію – густу, наповнену, бархатисто-димну – хочеться нюхати знову і знову, прислухаючись до тонких нюансів та неочевидних відтінків, занурюючись у загадково-пряну, таємниче-солодку ауру Сходу.

Екстраординарна парфума стартує досить несподівано. У верхніх нотах композиції тісно переплелися соковита, ласа, з характерною кислинкою малина та запашний, насичено-терпкий ладан. Незвичайне, але привабливе поєднання поступово змінюють шляхетні акорди шкіри. У серцевих нотах вона дуже гарно обіграна делікатною ніжністю фіалки та чарівною чуттєвістю каштана. Завершальні ноти – п'янкий, привабливий, солодко-томний шлейф. Він витканий з акордів запаморочливої ванілі, деревно-терпкого уда і мускусно-пряного лабдануму. Він пестить шкіру затишним теплом, проникаючи абсолютно в кожну клітину тіла.

Неперевершена парфума була презентована в 2017 році в рамках розкішної колекції Secrets of Love. Початок цієї колекції було покладено в 2016 році, і складається з шести магічних ароматів, об'єднаних орієнтальною спрямованістю, з неповторним візуальним концептом. Кожен аромат, включаючи Secrets of Love Gourmet , укладений у приголомшливий флакон, що відсилає до неповторної та загадкової східної культури. Крізь складні, химерно сплетені, філігранно виконані орнаментальні мотиви промальовується чудовий калейдоскоп Сходу з його строкатими фарбами, хитромудрими сюжетами і ароматами, що розбурхують уяву.

Купити M. Micallef Secrets of Love Gourmet можна в інтернет-магазині La Grande. Ольфакторну палітру екстравагантного парфумерного твору підібрано таким чином, що аромат співзвучний і з чоловічим, і з жіночим чином, а значить - його можна вибрати і для себе, і як бездоганний презент другої половини. Будьте впевнені, такий ексклюзивний подарунок неодмінно сподобається і буде гідно оцінений.