0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo L'Eau Kenzo pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo L'eau Kenzo Pour Femme Туалетна вода
1 051 грн
1 266 грн
Акція
-17%
Kenzo L'eau Kenzo Pour Femme Туалетна вода (тестер)
100ml
1 171 грн
1 411 грн
Акція
-17%
Kenzo L'eau Kenzo Pour Femme Набір (туалетна вода 100 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності

Kenzo L'Eau Kenzo pour Femme



Кензо Такада своє життя присвятив тому, що звеличував прекрасне і втілював його у нових образах. Спочатку вони виражалися в унікальних ансамблях, які, з'явившись на світових подіумах, закріпили за модельєром славу геніального майстра. У них він руйнував рамки стереотипів і створював новаторські підходи до краси та стилю, однак незмінно залишався вірним елегантності та східної лаконічності, навіяної йому рідною Японією. Після цього з'явилися вишукані парфумерні твори, що втілюють бездоганність, природність і витонченість. Їхня досконалість підкорила прихильників по всій земній кулі - вони хотіли володіти запашними шедеврами від цього бренду. Так само бажана для жінок можливість купити Kenzo L'eau Kenzo Pour Femme, оскільки вона стане продовженням їхньої жіночності, відображеної в пахощах.

Лаконічна пляшечка виглядає майже невагомою – настільки вона переповнена легкістю. Здається, її власниця створена, щоб літати в хмарах! Оспівуючи небесну стихію, еліксир усередині стильного флакона прикрасить своєю безтурботністю щодня. Відкриваючи вікно рано-вранці, щоб впустити в дім кисень і сонячне тепло, ви незмінно відчуваєте приплив бадьорості та чарівність миті. Така концепція парфуму, що покликаний бути оновленим повітрям для вас!



Класифікація та композиція аромату

 

Незважаючи на мінімалістичність упаковки, її склад дуже багатий та розкішний. Різноманітність нот відносить композиційний задум до квітково-фруктового сімейства, однак зайва солодкість і крикливість йому не властиві. У ньому вібрують лігкі акорди, що дихають безтурботністю, сп'янюючи ейфорією від закоханості в життя. Чого лиш варті чудові відтінки зеленого бузку - вони по-весняному надзвичайно ніжні. Прохолода м'яти подібна до подиху свіжого вітерця, що приносить оновлення. Мандарин надає не тільки яскравих фарб, а й кислувато-солодкий смак тому, що відбувається навколо. Вічне цвітіння закладене в букеті з амариллісу та водяного жасмину, коріння якого підживлює живлюча волога. Елегантність рожевої герані та м'якість фіалки вдало гармонують з цим букетом. Стиглий персик передає теплоту сонця та гурманських вишукувань - з ним чуттєвості не позбавлена навіть найстриманіша і найсуворіша представниця прекрасної статі. У мріях вона може бути відвертою, як і білий мускус: у ньому таїться зосередження гарячих поривів, які притягують до себе, мов магніт. Солодка ваніль надає вам кокетливості та грайливості, а кедр є чудовим доповненням для такого розвитку сюжету. Чарівний шлейф стане незамінним супутником у ваших повсякденних справах, адже кожна мить дорогоцінна і подарована, щоб отримувати від неї задоволення. Для цього потрібно придбати Kenzo L'eau Kenzo Pour Femme: його релаксова атмосфера стане вашим скарбом, адже покупка матиме гарантію оригінальності. Інтернет-магазин LaGrande  дбає про Вашу зручності та комфорт, забезпечуючи високий рівень сервісу.