0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Luna Rossa Carbon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Luna Rossa Carbon Туалетна вода
89 грн
Хіт
Prada Luna Rossa Carbon Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Prada Luna Rossa Carbon Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Prada Luna Rossa Carbon Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Prada Luna Rossa Carbon



Він надзвичайно прекрасний – так стверджують його шанувальники. Він новий, неординарний, здатний подарувати натхнення та зарядити свого власника яскравою бадьорістю – заявляє його виробник. Аромат Luna Rossa Carbon настільки незвичайний і цікавий, що вивчати його звучання можна нескінченно довго.



Модний дім Прада розпочав свою історію у далекому 1913 році. Популярність на ринку фешн-продукції до компанії прийшла далеко не одразу. Спочатку вона працювала в сегменті виробів зі шкіри, якими засновник бізнесу спільно з родичем торгував у своєму невеликому магазинчику в Мілані. Після приходу до правління компанією дочки засновника, впізнаваність імені Прада зростає – продукція починає користуватися популярністю далеко за межами Європи. Але тільки з початком епохи Міуччі Прада, що прийшла в 70-х роках минулого століття, бренд починає асоціюватися з елегантною та стриманою розкішшю. За ним закріплюється репутація виробника дорогих, але обов'язково якісних речей. І кожен, хто віддає перевагу, впевнений, що його вибір припав на найкраще. До освоєння парфумерного ринку торгова марка розпочинає 1995 року. Перший чоловічий парфум, адресований сильним та стильним, випущений відносно нещодавно – у 2008 році.



Купити Luna Rossa Carbon – означає пізнати нового себе. Композиція поєднує в собі енергію та таємничість каменю зі свіжістю та об'ємністю чистого повітря. Цей тандем дарує власнику видання почуття безтурботності, всемогутності, він стимулює чоловіка бути ще рішучіше, провокує його на сміливі вчинки та прирікає успіх.



Туалетна вода презентована виробником у 2017 році. Вона є одним із продовжень історії про «Червоний місяць» – красивий і величний вітрильний човен, який брав участь у спортивних змаганнях, що проводяться в США. Вся колекція цих ароматів, перший продукт з якої був представлений у 2012 році, говорить про шляхетність та мужність, про силу духу та рішучість. Кожне з видань пронизане любов'ю до свободи та надихнуте безкрайністю морських просторів. І якщо оригінальна варіація – це розповідь про елегантність, легкість на підйом, любов до ризику, то новинка "Карбон" розповідає про людину неординарну, стильну, трохи загадкову, цікаву, але таку ж активну.



Luna Rossa Carbon – це вишуканий парфум сімейства фужерні. Його початкові ноти бадьорять поєднанням елегантного бергамота та зухвалого перцю, що надає композиції пікантного звучання. Трав'янисто-квіткові відтінки лаванди, що відчуваються в «серцевому» акорді, доповнюються прозорістю водних нот, оригінальними акцентами холодного металу та вугілля. Фінал композиції поєднує в собі чуттєву інтенсивність амброксану та ноту гіркуватих пряно-смолистих пачулей.



Придбати парфумерію Prada у Києві ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. Наш інтернет-магазин також може порадувати приємними придбаннями мешканців інших міст України, забезпечивши пересилання їхнього замовлення зручним для них способом.