0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Day Dreams

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Day Dreams Парфумована вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Day Dreams Парфумована вода (тестер)
100ml
2 639 грн
3 105 грн
Акція
-15%

Montale Day dreams - Аромат, з яким ви відправитеся у відпустку!

Якщо ви звикли до того, що аромати від бренду Montale – це щось дуже насичене, яскраве, урочисте та виражено орієнтальне, то квіткова, фруктова композиція Day dreams розіб'є ці стереотипи: це аромат у середземноморському стилі, легкий і свіжий, що літає, немов натхненний вітром, і по-літньому теплий, наповнений солодкими нотками ванілі, кокосу та цитрусів. Він захоплює за собою акордами прекрасних білих квітів і нагрітого сонцем дерева - ідеальний аромат для відпустки біля моря, чи не так?

Повна ідилія, відмінний настрій, радість та спокій – ось що обіцяє парфум жінкам та чоловікам, які зроблять його своїм супутником на літо, адже композиція створена у стилі унісекс.

Історія аромату

 

Автор бренду П'єр Монталь славиться любов'ю до орієнтальних інгредієнтів у парфумерних композиціях. Він створив кілька чудових колекцій, присвячених священному дереву парфумерів Сходу – уду, а також розкішним троянам, ввівши в сучасний світ ароматів особливе поняття – «троянда від Montale»: зріла, розкішна, оксамитова, важка…

Однак у новій композиції Day dreams, створеній Монталем у 2017 році, немає і сліду від подібної атмосфери – вона ніби обмита теплим дощем, чиста, прозора та пахне дарами літа: легкими квітами та ароматними свіжими фруктами. Цей парфум вийшов у лімітованому виданні напередодні літнього сезону-2017, у середині травня, і був представлений у фірмовому бутіку бренду у Парижі. Він увійшов до колекції Around The Flowers і став ще одним кроком до оновлення та перезавантаження будинку Montale.

Навіть оформлення флакона виконано дизайнерами таким чином, щоб передати концепцію композиції, і тому він пофарбований ефектним градієнтним переходом від неба до синя сонячного світла яскравого літнього дня. Цей флакон не тільки гарний, але й функціональний: його матеріал – алюміній – дозволяє брати з собою улюблену парфум у дорогу та одночасно надійно оберігає композицію від змін на світлі та в теплі.

Якщо ви хочете купити Montale Day dreams та прикрасити свою літню відпустку, довіртеся інтернет-магазину La Grande – тут лише оригінальна продукція та досвідчені консультанти, які допоможуть вам зробити шопінг максимально швидким та приємним!

 

Montale Day dreams – приваблива літа для гурманів.

Негучний, вкрадливий вступ композиції починається з нот ніжних апельсинових квітів і соковитих стиглих мандаринів, що тішать літню насолоду.

А ось коли починають розкриватися ноти серця, ми чуємо композицію на повний голос: це звучать екзотичні тропічні квіти тіаре, виразні ноти жасмину і наповнені терпкими цитрусовими нюансами ноти неролі.

База парфуму наповнена гурманським ванільно-кокосовим ароматом - солодким, ніжним, дивовижно привабливим, а вершковий акорд сандалового дерева робить звучання об'ємним, шлейфовим і стійким.

Наповнити мріями свої літні дні під акомпанемент цього аромату, або зробити будь-який свій день втіленням мрій, вибирайте, що вам більше подобається! Для цього варто лише купити Montale Day dreams – і насолоджуватися!