0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Citizen X

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Citizen X Парфумована вода
1 181 грн
Ex Nihilo Citizen X Парфумована вода (тестер)
100ml
7 757 грн
Ex Nihilo Citizen X Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Історія будинку Ex Nihilo унікальна. Його заснували троє молодих людей, які не мають жодного відношення до парфумерії. Вихідці з різних країн – США, Швеції та Франції – вони зуміли створити нішевий бренд буквально «з нічого», саме так перекладається назва торгової марки. Олів'є Ройєр, Бенуа Верд'єр та Сільві Лодей об'єднала пристрасть до авангардизму, а також бажання виробляти щось нове та оригінальне, відмінне від стереотипного люксу. Троє друзів формують концепцію аромату, а потім професійні парфумери втілюють їхні задуми у життя. Такі композиції виходять незвичайними, адже вони не обмежені усталеними нормами та правилами - вони створені для вільнодумців та бунтарів, які не втомлюються плисти проти течії.

Не став винятком і унісексовий аромат Citizen X , представлений у 2017 році в рамках лінійки Iconoclaste Collection . Це стильний фужер, розроблений старшим співробітником компанії Givaudan Яном Ваньє (Yann Vasnier), відомим своїми творами для торгових марок Comme des Garcons, Tom Ford, Six Scents, Marc Jacobs та Donna Karan. Стильний букет натхненний загадковою та чуттєвою атмосферою сутінків у Лос-Анджелесі. Коли темрява опускається на Місто ангелів, прокидаються потаємні бажання: те, що приховано вдень, перестає ховатися вночі. Ви стоїте на терасі розкішної вілли і спостерігаєте за потаємним життям, коли раптово промінь місячного світла починає ковзати по шкірі, наче прожектор, вихоплюючи вас з обіймів темряви. І парфум йому під стать, такий же таємничий, самобутній і сяючий!

Старт у нього справді дуже маскулінний, яскравий і різкий до гостроти. Пікантні переливи білого перцю несподівано доповнені темною мастиковою деревиною, разом утворюючи чарівну симфонію бальзамічно-пряних нот, які розбурхують уяву і хвилюють кров не гірше за келих холодного абсенту. У серці піраміди розпускається трепетний ірис, граціозний і ніжний, майстерно пригладжений пухнастим мускусом. Він поступово розмиває напористість зухвалих спецій, перетворюючи перцеву шорсткість на чарівну м'якість білої замші. Легкі металеві відтінки тут схожі на світло Місяця, що струмує. Вони сизі, як димок від багаття, і кучеряві тонкими струмками, як воскуріння в храмах - чудово доповнюють тепло дерево-амбрової бази, що приваблює тепло, гармонійно завершує запаморочливу комбінацію!

Аромат дуже бадьорий на старті, але у розвитку більш делікатний та інтригуючий. Його запросто можна одягти в офіс, під строгий костюм і білу сорочку, але і в будь-якій іншій ситуації, наприклад, вечірці, дружній зустрічі або урочистому заході, він може стати у нагоді. Чудовий фужер адресований молодим і впевненим людям, які сформували власний унікальний стиль і прагнуть підкреслити свою яскраву харизму та індивідуальність. Це чудовий вибір для денного образу!

Придбати Ex Nihilo Citizen X в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.