0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Ex Nihilo Amber Sky

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Amber Sky Парфумована вода
8 884 грн
Ex Nihilo Amber Sky Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Ex Nihilo Amber Sky Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Нішевий будинок Ex Nihilo був заснований трьома ентузіастами, далекими від світу парфумерії. Сільві Лодей зі США, Олів'є Ройєр зі Швеції та Бенуа Верд'єр із Франції робили кар'єру у сферах консалтингу, мистецтва та банківської справи, але всіх їх об'єднало захоплення авангардизмом. Вони прагнули створити щось нове, дати людям альтернативу стереотипному люксу. Так і народився на світ бренд із химерною назвою. Це торгова марка для бунтарів та вільнодумців, які прагнуть бути не як усі – тому вони й вибирають незвичайні, яскраві та привабливі аромати, які просто неможливо залишити без уваги!

Унісекс-композиція Amber Sky була представлена в липні 2016 року в рамках серії Babylone Collection . Це східно-пряний парфум, над формулою якого працював Олів'є Пешо (Olivier Pescheux), співробітник компанії Givaudan, який прославився своїми творами для Yohji Yamamoto, Kenzo, H&M, FO'AH Perfumes та Diptyque. У розкішному букеті він показав царську амбру у всій її елегантності та чуттєвій красі. Це дивовижне ольфакторне втілення заходу сонця на березі Босфору, приголомшливий спалах, що з'єднує Захід зі Сходом.

Відкривається чудова композиція соковитими іскорками цитрусів. Бергамот тут не сліпучий, як денне сонце, а більш стриманий і витончений - спалахує оранжево-жовтими відблисками, непомітно розігріваючи і неквапливо підводячи до палкого серця, де палахкотять вогняні прянощі. Мускатний горіх з коріандром насичені та експресивні, схожі на відблиски заграви на густих і низько хмарах. Лише кілька миттєвостей, і вони перетворяться на темний нічний оксамит, розчинившись у холодній синяві неба. Гостра герань додає звучанню динамічності, чудово підкреслюючи тягучу і повільно остигаючу бурштинову насолоду молочної карамелі.

Сандал у композиції густий і щільний, немов вершкова паста, ванільні стручки з вишуканою гіркуватістю дорогоцінних смол, зачаровують чарівною бензоїновою насолодою, а боби тонко забезпечують чудову димність, щоб потім змінитися запаморочливим теплом амброво-древес. Просто запаморочлива комбінація, в якій хочеться розчинитись без залишку!

Парфумована вода приваблює неймовірним багатством відтінків, чуттєвою глибиною та чудово збудованим балансом. Вона м'яка і комфортна, що обволікає, як бурштинові хвилі, і зігріває, немов кашеміровий светр - пестить нюх і укладає в затишні обійми, лягаючи на плечі пухнастою пеленою, допомагаючи забути про всі проблеми і тривоги. Її сяйво буквально перетворює світ навколо, наповнює його помаранчевим мерехтінням та створює атмосферу абсолютного спокою, умиротворення та розслабленості. Парфум іскриться і переливається, немов дорогоцінний камінь у променях світла, привертає до себе увагу оточуючих та захоплені погляди, незмінно відзначається компліментами.

Купити Ex Nihilo Amber Sky можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у класичний для бренду флакон: прямокутна пляшечка цього разу пофарбована у техніці «омбре», градієнтом від чорного до оливкового. Вона поставляється унікальною дерев'яною коробкою-скринькою з магнітним замком.