0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Figment Woman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Figment Woman Парфумована вода
196 грн
Amouage Figment Woman Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Amouage Figment Woman - Чарівний вигадка, прекрасна фантазія ...


Будинок Amouage презентує чудову містифікацію – аромат-загадку Figment Woman , нереальної краси композицію, побудовану на акордах білих квітів та теплих прянощів, дерева та тваринного магнетизму. Цей твір – немов гість із іншої реальності, зі світу казок та міфів. Одна з таких історій – про дух річки, таємничого Дракона, який охороняв коштовність води – перлину. В історії під назвою Figment замість перлини в прохолодних водних нотах захована чудова Біла Квітка - у цій шипрово-квітковій композиції саме вона чується як головна тема.

Звучання вийшло містичним, повним загадок і відкриттів, оповитим туманом, що піднімається над водою, вологими ароматами гіркої зелені та важкими вершково-солодкими квітковими переливами. Дивовижний запах стане вашим найкращим супутником влітку та восени, ідеально доповнивши собою ваше бажання прохолоди, чистоти та усамітнення – втечі в ілюзорний світ казок із задушливого міста, повного сучасних проблем.

Історія аромату

 

Автор композиції Крістофер Чонг – креативний директор і провідний парфумер бренду – представив свій витвір до десятирічного ювілею свого перебування на цій посаді в компанії, чиє ім'я у свідомості цінителів парфумерії міцно пов'язане з поняттями «вишуканість» та «ексклюзив». Йому вдалося поєднати традиційний почерк оманського будинку Амуаж з його виразними, звучними композиціями зі шлейфами рідкісної краси – та модні тенденції сучасності європейського світу, де панують білі квіти та їхня королева – тубероза, обрамлена гарденіями.

Парфум вийшов у липні 2017 року в парі з чоловічим варіантом, започаткувавши нову однойменну колекцію філігранних «Вимислів». Крістофер Чонг присвятив ці загадкові аромати тій особливій атмосфері, якою він перейнявся, споглядаючи краси далекого королівства Бутан – Країни Щастя.

Викликає захоплення та дизайн флаконів, витриманий у фірмовому стилі, проте майстерно акцентований кольором: чарівний синьо-блакитний градієнт з відливом перламутру, здається, увібрав у себе та транслював світові все глибину та багатогранність концепції цієї композиції. Коробка дивує не менше флакона: вона викликає асоціації з давньокитайськими дорогоцінними тканинами, вручну вишитими химерними шовковими візерунками.

 

Amouage Figment Woman – аромат для поціновувачів загадок та романтики

Першою набуває домінанта аромату – звучна, харизматична гарденія, підкреслена орієнтальним штрихом шафрану та яскравим акцентом перцю.

Переклад «серця» є чарівним букетом, складеним з білосніжних квітів: хвилюючих тубероз і прохолодних строгих лілій, чуттєвого жасмину і романтичного флердоранжа. Їхню красу відтінює екзотичний нюанс іланг-ілангу, ім'я якого недарма перекладається як «квітка квітів», а також ще одна незвичайна нота – китайський коричник.

Базовий акорд композиції складений із зеленого аромату папірусу, димної бальзамічної містики ладану, сюрреалістичних відтінків кореня ірису та манких пряних тонів пачулі.

Купити Amouage Figment Woman в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає чудова добірка справжньої продукції цього східного бренду.