0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Atelier Cologne Gold Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Atelier Cologne Gold Leather Одеколон
Немає у наявності

Аромат, досконало якого немає сумнівів. Композиція, що дарує насолоду людям, які мають витончений смак і не визнають буденність. Одеколон Gold leather від торгової марки Atelier Cologne може стати тим ароматним супутником, який напевно оцінять шанувальники незвичайних і оригінальних парфумів.

Історія цього щодо молодого парфумерного будинку, створеного Крістофом Сервейзелом та Сільвією Гантер, розпочалася нещодавно – у 2009 році. Його дебютний продукт вийшов роком пізніше. Незважаючи на свій «юний» вік, торгова марка вже має пристойну армію шанувальників – людей, які встигли оцінити досконалість роботи талановитих парфумерів. Її продукція – це не просто стильні, неповторні аромати, що органічно вписуються в образ своїх власників. Вони асоціюються із вибухом непідробних емоцій та радісних вражень, які отримує той, хто тримає в руках заповітну пляшечку. Основний принцип, згідно з яким створюються композиції, це гармонійність нот і приголомшлива стійкість, яку відзначають усі, хто отримав честь тестувати ці аромати.

Дорогий непомітний одяг, якісні аксесуари, розкішна обстановка з ретельно продуманими елементами – кожна деталь видає в цій особі людину, що відбулася. Його кроки впевнені, рухи чіткі, а вчинки – сміливі та рішучі. Адже тільки до таких - зухвалих, норовливих, які цінують себе і вміють любити життя, приходить успіх. Тішить те, що приходить він не один. Разом з впізнаваністю, у цієї людини з'являється можливість виглядати абсолютно, побалувати себе, задовольнити свої забаганки - і купити Gold leather .

Стійке відчуття стабільності, впевненість у тому, йому під силу впоратися з будь-якими випробуваннями, які може принести ще один день – ось що відчуває людина, яка досягла певного статусу. У його оточенні немає місця випадковим речам, яке улюблені композиції, зазвичай, чітко асоціюються з нею самим. Їхнє пахощі настільки самобутнє і неоднозначне, що кожен із таких парфумів може претендувати на гучну назву його «парфумерного я». Все сказане можна сміливо віднести до одного з видань торгової марки Atelier Cologne – одеколону Gold leather , що вийшов у 2013 році.

Композиція сімейства «шкіряні» – смілива, розкішна та нетривіальна, вона однаково добре імпонує як чоловікові, так і витонченій жінці. Її старт звучить відтінками грайливого гіркого апельсина, соковитої та солодкої сливи, доповнених п'янким акцентом рому і солодко-деревним шафраном, що надає парфуму чуттєвості. Сильні, гіркувато-пряні нюанси полину, що відчуваються в «серці», є сусідами з холодним, смолистим диханням евкаліпта. Ця досконалість завершується вишуканим штрихом, у якому сплелися ноти шляхетних порід дерева – уда, білого кедра та деревини гуаяк, відтінені хвилюючим акцентом шкіри.

Глибокий і чарівний аромат одягнений у простий флакон. Адже найцінніше те, що ховається всередині нього. Купити Atelier Cologne Gold leather у Києві можна, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.