0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Heroes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Heroes Парфумована вода
3 618 грн
Franck Boclet Heroes Парфумована вода (тестер)
100ml
3 526 грн

Franck Boclet Heroes – харизма рок-музики, бунтарство та героїзм

 

Насичений, майстерно прикрашений східним орнаментом та п'янкою деревністю парфум від іменитого паризького бренду. Він сміливо заявляє про сильну і цілеспрямовану особи свого власника або власниці.

Основні та найвиразніші акорди – це дерево, густа пікантна ваніль, бальзамічні відтінки та чуттєва насолода почувли. Незважаючи на мінімалістичний дизайн, натхненний рок-музикою 70-х, він універсальний, його можуть носити і жінки, і чоловіки. Це благородна, розкішна та елегантна строгість.

Опівдні та опівночі – він доречний завжди і скрізь. Активний робочий день в офісі, заняття у спортзалі, романтичне побачення у ресторані – ви будете на висоті в будь-якій ситуації, а оточуючі помітять ваш чудовий настрій та впевненість.

Історія аромату

 

Франк Бокле – засновник марки, він є успішним французьким модельєром. Його колекції відомі своїм потягом до еклектики, якимось бунтарством, поєднанням непоєднуваного. Він сам називає себе "кутюр'є-хамелеон". Його кредо в мистецтві - не зупинятися в одному стилі, нескінченно змінюватися, знаходячи нові грані самого себе.

Власне, цей підхід він втілює і у своїй парфумерній колекції. Тут класика і сучасність, легка легкість і глибина з'єднуються воєдино. А головне, все це так чудово звучить! Те саме стосується й зовнішнього дизайну упаковок та флаконів: з одного боку, це виклик та зухвалість, з іншого – елегантність та витриманість. Унікально, відомо, розкішно!

Історія бренду розпочалася у 2011 році, саме тоді Бокле наважився на «сольну» парфумерну кар'єру. Спочатку це була лінійка для чоловіків, але тепер до фантазії паризького автора можуть торкнутися і жінки - талановиті та магнетичні твори майстра не залишають байдужими нікого.

Зараз Бокле переважно працює на індивідуальне замовлення і час від часу співпрацює з іншими відомими марками.

Оцінити дивовижні аромати та купити Franck Boclet Heroes в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.

 

Franck Boclet Heroes – виклик для героя, який живе всередині кожного

 

Чим зустрічають перші нотки цього шедевра? Цитрусова свіжість і трав'яниста зелень бергамота, пряний гальбанум, бешкетність і солодощі кокосу, терпкість і киснева бадьорість артемізії (полину). Чудовий перспективний початок, який, безумовно, чіпляє, освіжає і створює неповторну атмосферу.

Середні ноти є цілим ансамблем настроїв. Тут звучать яскраві пелюстки герані, романтичний іланг-іланг, тендітний урочистий геліотроп, димний та пудровий пачулі. Крім того, представлені кілька деревних нот: пристрасний сандал, теплий ветивер, приємний м'який гуаяк і білий кедр, що бадьорить, але затишний.

База композиції закохує ніжністю ванілі, магнетичним тваринним тяжінням мускусу і м'якою коричною пряністю бобів тонка.

Це чудовий вибір для весни та осені, у прохолодному легкому вітерці він розкриває свій букет найкращим чином, переливається всіма гранями та надихає.