0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme Парфумована вода
82 грн
Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme Парфумована вода (тестер)
100ml
2 681 грн

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense pour Homme



Оригінальна композиція на літо для чоловіків була представлена італійським домом моди у 2007 році. Десять років потому, у 2017, бренд випустив її більш сучасну та насичену версію. Над парфумерною формулою працював Альберто Моріллас (Alberto Morillas), який створював шедеври для таких торгових марок, як Armand Basi, Bvlgari, Cartier, Kenzo та Versace. У його інтерпретації деревний водяний букет вийшов більш чуттєвим та спокусливим. Це все той же освіжаючий і підбадьорливий аромат, натхненний запаморочливими середземноморськими пейзажами, але сексуальніший і привабливіший, що було втілено в рекламній кампанії популярними моделями Девідом Ганді (David Gandhi) та Б'янкою Балті (Bianca Balti).



Контраст між прохолодою і спокусою став яскравішим і відчутнішим. Відкривається композиція стильними переливами грейпфрута. Це потужна цитрусова хвиля, що наповнює енергією і чудово тонізує, вона бадьорить не гірше за крижаний душ і миттєво проганяє залишки сну. Якщо вам потрібно налаштуватись на робочий лад і почати день чудово, це відмінний вибір! Грейпфрутовий акорд більш виразний і дзвінкий, ніж лимон. У ньому є особлива чистота та шипучість, а у поєднанні з ялівцевими ягодами він утворює п'янке звучання, немов по шкірі розливається джин з тоніком. Ігристі вкраплення мандарину трохи пом'якшують зухвалу комбінацію, надаючи їй сонячної експресії та зігріваючи лагідним теплом. Акценти морської води посилюють ауру прохолоди, перетворюючись на жаданий порятунок у спекотний день. Це просто чудовий коктейль, що допомагає пережити виснажливу спеку, справжній must have на літо.



Деревний бурштин надає композиції те саме магнетичне тяжіння, завдяки якому власник парфуму завжди вигідно виділяється на тлі інших і приваблює зацікавлені погляди. Повітряні струмені мускусу врівноважують пікантність смолистих мотивів, гармонійно завершуючи самобутній та стильний образ. Аромат досить універсальний, добре поєднується як із накрохмаленою сорочкою для офісу, так і з модною футболкою. У його компанії можна сміливо одягати класичні штани або рвані джинси, - ви гарантовано будете на висоті у будь-якому образі. Але найкраще просто нанести пару крапель на шкіру та вирушити на пляж. Там, серед хвиль, що мірно плещуть, і розпеченого піску, букет проявить себе у всій красі!



Продукт випущений у концентрації парфумованої води та становить пару однойменному жіночому фланкеру. Він зберіг оригінальну форму свого попередника, тільки флакон став інтригуюче-матовим, а вміст пофарбований у ніжно-блакитний відтінок, що символізує освіжаючий характер даної версії. Вінчає фіал контрастне сріблясте оздоблення на шийці і ковпачок в тон.

Придбати Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.