0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Gucci Bloom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Bloom Парфумована вода
85 грн
Акція
Gucci Bloom Парфумована вода (тестер)
100ml
3 231 грн
3 757 грн
Акція
-14%
Gucci Bloom Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
2 819 грн
3 278 грн
Акція
-14%
Gucci Bloom Лосьйон для тіла
940 грн
1 160 грн
Акція
-19%
Gucci Bloom Набір ( парфумована вода 100 мл + мініатюра 10 мл + лосьйон для тіла 100 мл )
3 884 грн
Gucci Bloom Набір (парфумована вода 100 мл + мило 100 г + олія для тіла 100 мл)
Немає у наявності
Gucci Bloom Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Gucci Bloom – все, що ви хотіли дізнатися про білі кольори




Gucci Bloom – аромат-вінтаж, причому це стосується всього, що з ним пов'язано: і сама композиція, і флакон, і навіть рекламна кампанія подумки переносять нас у минуле століття… Проте аромат відразу повертає назад у сучасність усіма своїми яскравими та сміливими квітковими акордами, переходами туберози та жасмину з м'якими нотами кремової пудри у фіналі, що врівноважує силу звучання букету та надає нескінченну жіночність.

 

Історія аромату

 

Gucci Bloom просто не міг стати іншим, не вінтажним – адже він був створений найкращими у світі фахівцями у цій сфері: Alessandro Michele, креатив -директором будинку Gucci, неперевершеним майстром ретро-колекцій із сучасними акцентами, та одним із найкращих майстрів-парфумерів 20 століття Alberto Morillas. Саме любов до квіткових мотивів Alessandro Michele спричинила вибір спрямованості композиції та дизайну упаковки, розписаної квітами, схожими на дорогу вишивку ручної роботи. І треба сказати, цей творчий тандем потрапив точно в ціль: незважаючи на те, що новий аромат своїм яскравим квітковим звучанням істотно відрізняється від попередніх творів будинку Gucci, парфум Gucci Bloom став справді модним відкриттям. Головною родзинкою цієї парфумерної води є її разюча подвійність – вінтажність і одночасно ультрасучасність.

 

Для виготовлення композиції використовувалися не синтетичні аромати, а натуральні ефірні олії, з якими так майстерно вміє працювати Alberto Morillas. І це абсолютно в дусі будинку Gucci з його любов'ю до розкішних деталей та нюансів, яким тут ніколи не надають другорядного значення. Парфум з'явився в серпні 2017 року, і першу тисячу флаконів було продано ще до проведення презентації аромату – так заінтригований був модний світ рекламною кампанією, що відбулася влітку.

 

Якщо ви ще не вирішили, купити аромат Gucci Bloom негайно або ж почекати, поки він звучатиме скрізь - не зволікайте, у вас є шанс стати законодавицею мод.

 

Gucci Bloom – яскрава квіткова фантазія

 

Аромат Gucci Bloom – чудовий вибір для весняного дня, який він миттєво прикрасить та перетворить на свято.

 

Перші акорди цієї парфумерної води гучні і ясні - це тубероза у всій її красі. Однак не встигаємо ми насолодитися її звучанням, як аромат відкриває нам своє серце - чудовий букет квітучих гілок жасмину самбак весняним ранком! Але головне, як виявляється трохи пізніше, – це переплетення базових нот: ніжного та виразного кореня ірису з фруктово-горіховими відтінками рангунської ліани Квіскваліс, – поєднання незвичайне, гарне, сильне!

 

Вам безумовно варто купити Gucci Bloom в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте в ароматах яскравість, а в образах, що створюються - щирість. Gucci Bloom – п'янкий і дивовижний, він вимагає простору та повітря, і стане вашим ідеальним супутником для побачень та прогулянок, подарувавши чудовий настрій на весь день.