0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum Nude

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum Nude Парфумована вода
1 658 грн
1 997 грн
Акція
-17%
Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum Nude Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum Nude – природна жіночність

Чудовий твір від Givenchy – він звучить тонко та ніжно, вишукано та дорого. Аромат Dahlia Divin Eau de Parfum Nude не нав'язливий, але збирає безліч компліментів своїм природним звучанням, красою переливу нот, невагомістю та делікатністю, і водночас шляхетністю. Ця квітково-фруктова композиція набула свого звучання завдяки фруктовим, молочно-пудровим та мускусним акордам, а також бездоганній ноті білих квітів – жоржин, яким вона і присвячена. За іронією жоржини відсутні у ольфакторной піраміді цього парфуму, проте їхній образ незримо витає у ній. Принадність аромату ще й у тому, що в ньому напрочуд комфортно, ним можна насолоджуватися годинами, ловлячи розкриття ноток і отримуючи справжнє задоволення від їхнього гармонійного поєднання.

Історія аромату

 

Колекція Dahlia бере свій початок у 2011 році, коли вийшов перший її парфум – Dahlia Noir. Композиція Dahlia Divin поповнила лінійку в 2014 році, і з того часу щорічно з'являється нова варіація цього аромату, і щоразу її звучання має власний характер та шарм. Особливо виділяється останній шедевр, що з'явився в липні 2017 року, Eau de Parfum Nude: світлий, ясний і м'який, немов найніжніша пуховка в дорогій пудрі. Дуже гарний флакон парфуму – він виконаний у стилі всієї колекції Dahlia з абсолютно прозорого важкого скла з найніжнішою рожевою субстанцією всередині.

Якщо ви хочете продемонструвати свій бездоганний смак та приємно здивувати, варто купити Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum Nude. Наш інтернет-магазин La Grande завжди радий допомогти своїм клієнтам з вибором та гарантує оригінальність товару.

 

Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum Nude - сама чарівність !

Верхні ноти парфуму звучать напрочуд природно і натурально: ви ніби знаходитесь поряд з цілою стравою стиглих, помаранчевих, сонячних абрикосів з бархатистою шкіркою, біля яких цвіте апельсинове дерево, а теплий вітер ласкаво перебирає його пелюстки і ховає їх. У серці композиції зібрані екзотичні, незвичайно звучні аромати: справжній символ Сходу – османтус, виразний жасмин самбак та чудова троянда з орієнтальним ароматом – насиченим, солодкуватим, нескінченно жіночним. Як базові були обрані чуттєві мускусні ноти і акорд світлої деревини, наче нагрітою сонцем.

Це прекрасний денний парфум, який прикрасить і облагородить будь-який ваш образ, підійде до офісної обстановки, візиту до друзів або рідних, до прогулянки з коханим. Якщо вам хочеться ніжності і романтики, ви втомилися від реальності і готові відлетіти на крилах рожевих мрій в країну бажань, що здійснилися, - потрібен саме такий аромат: варто купити Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum Nude - і легкий літній вітерець перенесе вас туди за лічені секунди. А інтернет-магазин La Grande допоможе вирішити питання з покупкою так само швидко: всього кілька кліків - і ви вже власниця справжнього чаклунства.