0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Sky Di Gioia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Sky di Gioia Парфумована вода (тестер)
2 633 грн
Armani Sky di Gioia Парфумована вода
Немає у наявності

Armani Sky di Gioia: літо, яке ніколи не закінчується!




Sky di Gioia – це вічне літо, яке панує не лише за вікном, а й у душі. Всесвітньо відомий модний будинок Armani представив ще один чудовий парфум. Він - про нескінченне щастя і легкість буття, про морський бриз, що залишає смак солі на губах, про веселі хвилі, що пестять розпалену шкіру, про бешкетний вітер, що ніжно розвіває волосся...

Безтурботно-літній аромат був презентований будинком у 2016 році у рамках Acqua Di Gioia Collection, яка стартувала у 2010 році. Парфуми, які регулярно випускаються в цій лінійці, адресовані прекрасній половині людства, як, власне, і нескінченно привабливий Sky di Gioia.



Щастя у флаконі!



Ольфакторна композиція Sky di Gioia - це запаморочлива фруктово-квіткова феєрія, яка дарує безмежне, ні з чим незрівнянне задоволення. Аромат стартує дивовижним коктейлем. У ньому віртуозний майстер філігранно поєднав воєдино медовий нектар солодкої груші, зігрітої спекотним липневим сонцем, і чарівну свіжість екзотичного лічі, наповненого соковитими полунично-виноградними мотивами. Далі підбадьорливо-солодка насолода верхніх нот змінюється чудовими пахощами квітів. У магічному танці кружляють вишукана троянда та пишна півонія. Їхні дивні па дарують приголомшливий аромат – хвилюючий, оксамитовий, сповнений щастя. Завершують композицію проникливі акорди, вони огортають тонкою мускусною вуаллю – чуттєвою та привабливою. У ній відчуваються шляхетні деревні нюанси білого кедра і зачаровує зухвала, терпко-солодка кислинка ожини.

Візуальна концепція аромату – це продовження виразної парфумерної композиції, в якій інтригують фрукти та зачаровують квіти. Скляний флакон досить стриманий та лаконічний. Основний акцент зроблений на неймовірний колір ковпачка – ягідний, карамельний, неймовірно «смачний». Він гарно «стікає» у флакон, стаючи прозоро-рожевим. І, звичайно ж, захоплюють плавні лінії, які так і манять торкнутися, взяти флакон до рук, щоб відчути його прохолодний вміст.



Згадуючи про чудові миті!



Коли ж парфум розкривається найяскравіше? У яких випадках він буде максимально гармонійним з вашим власним настроєм та навколишньою реальністю?

Очевидно, що приваблива, смачна квітково-фруктова свіжість - це бездоганний вибір для спекотних днів. Аромат справді незамінний, коли хочеться відчути на нагрітій сонцем шкірі приємну прохолоду, наповнити себе до країв енергією бадьорості. Але й у холодну, вогку, незатишну пору року цей парфумерний витвір так само хвилює уяву: кілька крапель чарівного еліксиру – і в пам'яті спливають дорогі серцю спогади про чудові моменти.

Подаруйте собі літо, що ніколи не закінчується! Придбати Armani Sky di Gioia можна в інтернет-магазині La Grande.