0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Absinthe

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Absinthe Парфумована вода
3 885 грн
Franck Boclet Absinthe Парфумована вода (тестер)
100ml
2 553 грн
Franck Boclet Absinthe Набір ( парфумована вода 20 мл + 3 refill bottles )
Немає у наявності

Absinthe – це унісексовий аромат, випущений модним брендом Franck Boclet у 2015 році. Стильна та трохи авантюрна композиція адресована елегантним та романтичним натурам. На її створення популярного французького дизайнера Франка Бокле надихнула знаменита цитата Оскара Уайльда: "Склянка абсенту дуже поетична, чим вона гірша за захід сонця?"

Так на світ з'явився чарівний дерев'яний фужер. Він привабливий, безтурботний і з ідеальними манерами – справжній денді. Букет рухливий у своєму розвитку та легко адаптується до різних ситуацій. З ним добре в сонячну погоду чи дощ, в офісі чи на прогулянці, під час роботи чи неробства. Він ненав'язливий і не надто гучний, привертає увагу, але без настирливості та епатажу, радує неймовірною свіжістю та неповторним комфортом, ніби ви щойно вийшли з душу, розслаблені та водночас бадьорі.

Відкривається чудова піраміда переливами зеленого мандарина. У них немає звичної насолоди, навпаки, на перший план виходить кисла нота, завдяки чому рецептори моментально тонізуються, а розум прояснюється. Це чудовий спосіб прокинутися вранці і налаштуватися на діловий лад. Далі в гру вступає головна винуватка урочистості — соковитий зелений полин із п'янкою гіркуватістю. Вона фантазійна та приваблива, натуральна та витончена, красиво мерехтить і розливається міріадами півтонів. Холодна лаванда надає аромату особливого брадобрейського акорду, злегка відстороненого, але м'якого. Він приємно хвилює уяву і тримає в постійному тонусі. Трав'янисті мотиви артемізії посилює дикий ревінь та оксамитовий ветивер, наполегливі, динамічні та яскраві. Щоб пом'якшити їхній темперамент, парфуми додали найніжніший вершковий геліотроп. Його невагомий пудровий серпанок нагадує ранковий туман над лугом і переносить вас на безкраї поля пізно влітку, коли ви просто гуляєте, без огляду на час, і ловите швидкоплинну красу.

На завершення букет теплішає, стає спокійнішим і лагіднішим. Чуттєві переливи ніжної замші розливаються на фоні імпозантної деревної бази, віртуозно підкреслені тягучо-смоляними акцентами амбри. Шляхетно, розкішно і незвичайно - немов традиційний рецепт був перероблений і покращений рукою майстра, щоб подарувати вам неймовірну насолоду і перетворити звичайнісінький день на незабутній карнавал емоцій.

Такий парфум вдало доповнить денний ансамбль стильних та сучасних чоловіків та жінок. Він чудово поєднується з одягом кежуал, офісним костюмом або кашеміровим светром. Тішить постійними трансформаціями і самобутнім розкриттям, не схожий на інші, має власний впізнаваний характер і помітний шлейф. Найкращим часом для його розкриття стане суха та ясна осінь.

Купити Franck Boclet Absinthe в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Вибирайте між класичним варіантом, тестером або подарунковим набором із парфумованою водою на 20 мл та трьома запасними рефілами.