0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Sugar

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Sugar Парфумована вода
3 618 грн
Franck Boclet Sugar Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Franck Boclet Sugar – аромат свободи та розваг



Бренд нішевої парфумерії Franck Boclet не втомлюється радувати своїх шанувальників та залучати нових фанів неординарних, розкішних, люксових ароматів. Солодкий та зухвалий парфум-унісекс Sugar присвячений любителям гострих відчуттів, невтомним мандрівникам, шукачам пригод. Його насичена солодкими акордами симфонія викликає приплив адреналіну, кличе пізнавати нові країни, допомагає заводити друзів, підкорювати серця.

Автори квітково-фруктового букета створили його для чоловіків і жінок як доповнення їхнього розкутого, спокусливого вечірнього образу. Нездоланний потяг до чарівної композиції відчувають жінки, але й чоловіки також не можуть встояти перед флюїдами, які випромінює кожна крапелька магічної рідини.

У хмаринці солодкого еліксиру так легко відсунути проблеми та негаразди на другий план, насолоджуючись кожною миттю життя, перемагати, святкувати успіх. Він огортає ніжним серпанком безтурботності, піднімає настрій, спокушає загадковістю. Герої аромату не носять строгих ділових костюмів, віддаючи перевагу вільному, «неформатному» стилю. А як ідеальне дозвілля вони вбачають грандіозні банкети, запальні вечірки й паті, нічні прогулянки містом великою веселою компанією.



Історія аромату


У 2012 році на парфумерному полі Парижа з'явився новий гравець - Франк Бокле, який одразу привернув до себе увагу нестандартною, авантюрною поведінкою. Дизайнер чоловічого одягу вирішив створити власний бренд та випускати парфумерію, що відповідає його особистим смакам та розумінню стилю. Перша лінійка брутально-елегантних ароматів з'явилася на ринку у 2013 році. Її гідно оцінили експерти та споживачі. Успіх надихнув на створення нової серії, яка отримала назву «Rock&Riot».

У 2017 році цю унікальну багатогранну колекцію поповнила «смачна» парфумована вода Sugar. Самобутня, гурманська композиція вперше була презентована на Міланській виставці Esxence. За задумом її автора, любителя рок-музики, крутих мотоциклів та шкіряних курток, вона стала втіленням протестних ідей та бунтарського духу доби рокерів, панків, реперів.

Розкішний, елегантний флакон, виконаний із чорного скла, з плавно зрізаними кутами символізує стирання чітких граней між жіночністю та мужністю, акцентує увагу на неординарному та складному настрої парфуму.

 


Franck Boclet Sugar – таємнича музика спокушання


Верхній шар соковитого, чуттєвого коктейлю спокушає свіжою зеленню бергамота та листя смородини, хвилює загадковим запахом маршмеллоу, запашною насолодою меду та кокосу.

"Серце" наповнене пекучою ваніллю, ароматним персиком, стиглою грушею, гарячою карамеллю, пронизане чарами жагучого жасміну.

В фіналі пристрасно переплелися запашний флердоранж, звабливий мускус, чарівна малина та таємнича нічна фіалка.

Кожен ковток божественного напою все більше інтригує і приносить неземне задоволення. Випробувати його смак можете і ви, якщо вирішите купити Franck Boclet Сугар . Інтернет-магазин La Grande гарантує високу якість продукції та відповідний рівень обслуговування.