0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Cocaine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Cocaine Парфумована вода
3 719 грн
Franck Boclet Cocaine Парфумована вода (тестер)
100ml
3 526 грн
Franck Boclet Cocaine Набор (парфюмированная вода 20 мл + 3 запасных флакона по 20 мл)
2 264 грн
Franck Boclet Cocaine Парфумована вода (без пакування)
20ml
921 грн

Franck Boclet Cocaine - Привіт із богемних 80-х!

Знаменитий паризький дизайнер Franck Boclet любить епатаж не тільки при створенні своїх колекцій одягу – ароматів це стосується! Відкриття 2017 року – парфумована вода Cocaine – історія не про заборонені речовини, звичайно ж – це скоріше алюзія до образу богеми, де білий порошок настільки популярний, це посилання на культуру його вживання: ексцентричну та яскраву тусовку родом із ранніх 80-х. Вініл і байкери, рок-н-рол та популярна однойменна пісня з тієї епохи – ось що таке! У 1977 році її написав Джей Джей Кейл (JJCale), а знаменитий Ерік Клептон (Eric Clapton) зробив незмінним хітом на кілька десятиліть.

Достатньо подивитися на фото самого Френка Бокле, щоб зрозуміти, якій аудиторії адресовано цей твір: творча богема, якій властиві розкутість, відсутність стереотипів і догм, прагнення уникнути громадських норм – ось які шанувальники цього дивовижного парфуму! Ними можуть стати як чоловіки, так і жінки, бо мистецтво не визнає ґендерних обмежень.

Втім, епатажна назва приваблює до нього неймовірно широке коло поціновувачів всього незвичайного і нестандартного, тому спробувати парфум встигла величезна кількість людей по всьому світу, і багато з них ... впали в справжню залежність від Cocaine, адже він дійсно дуже хороший!

Фужерний парфум сплетений з акордів білих квітів, серед яких головна роль віддана туберозі, а також чарівної карамельної солодощі і тваринної привабливості. Він був поміщений у чорні флакони, асоційовані також з вінілом – фірмова відмінність колекції Rock & Riot («Рок і бунт»), яку поповнив цей парфум, ставши її продовженням у 2017 році у складі епатажного тріо Coca?ne, Rebel та Sugar. Всі твори, що увійшли до неї, відносяться до категорії Extrait de Parfum, тобто мають концентрацію ароматичних речовин не менше 40%, - ось чому вони так разюче стійкі і відрізняються таким розкішним шлейфом. Ми рекомендуємо вам неодмінно тестувати цей парфум, щоб переконатися, що така сильнодіюча речовина здатна зробити щасливою саме вас. Але якщо вже кохання трапиться, воно залишиться з вами назавжди!

Композиція відкриється вам солодкими нотами карамелі, тонізуючими іскрами гірких апельсинів та червоних ягід, а також шикарним акцентом ароматного тютюну. У «серці» парфумованої води повновладною господаркою всього простору навколо стає солодка важка королева ночі – тубероза, в обрамленні царствених символів – лілій та орхідей. Фінальний акорд не менш сильний і виразний завдяки акценту масла моної – таїтянської гарденії, чия потужна магія ще більше посилена чуттєвістю почуттів та ванілі.

Таке звучання ідеальне в холодному повітрі, восени та взимку, коли чудово розкриваються всі ноти «серця» та бази. Парфум бездоганно доповнить стильний образ, створений у епатажному дусі. Він додасть своїм власникам харизми і безперечно не дозволить залишитися непоміченими – його влада незаперечна!

Якщо ви вирішили випробувати долю і купити Franck Boclet Cocaine - в Україні ви можете робити це в інтернет-магазині La Grande. Ми гарантуємо справжність цього унікального твору, а також пропонуємо ознайомитися з усією вражаючою колекцією нішевого парфумерного будинку від одного з найпомітніших і найнеординарніших кутюр'є сучасності!