0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Flora by Gucci Anniversary Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Flora by Gucci Anniversary Edition Туалетна вода
Немає у наявності
Gucci Flora by Gucci Anniversary Edition Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Gucci Flora by Gucci Anniversary Edition - Символ щастя і натхнення

 

Пишний, чарівно прекрасний сад Gucci Flora by Gucci Anniversary Edition дарує бадьорість, яскраву весняну свіжість, натхнення, сповнює піднесеними почуттями. Вишукана, чарівна композиція наділена дивовижним шармом, витонченістю, аристократизмом, тонкою спокусою. Вона в міру емоційна та стримана, акуратна, повітряна, магічно приваблива.

Ювілейна туалетна вода створена для стильних, самостійних, не позбавлених романтичних мрій дівчат та жінок, які набули внутрішньої гармонії та вміють радіти кожному новому дню. Інтенсивний квітковий коктейль приємно освіжає у спеку, заглушає сумні думки своєю позитивною енергетикою, насичує вас радістю та легкістю. Він не заважає працювати, допомагає розважатися і злегка сп'янює своїм спокусливим темпераментом. Прозорі фруктово-деревні відтінки привносять в образ героїні чистоту, граціозність, розкіш шикарну, оточують «зоряною» аурою.

Історія аромату

Милий, чуттєво-жіночий фланкер Аніверсарі Едішн доречно доповнив знамениту колекцію Флора бай Гуччі своєю елегантністю та глибиною. Народження чудового парфуму відбулося у 2016 році. У такий спосіб будинок Gucci відзначив знаменну подію – 50-річний ювілей фантастичного орнаменту, що став візитною карткою бренду.

Казкова історія квітучого саду почалася в 1966 році, з відвідування принцесою Монако Грейс Келлі магазинчика Родольфо Гуччі. Як персональний подарунок господар подарував їй хустку з неймовірним візерунком. Принт, що став культовим, в якому 43 види чудових квітів переплелися з травами, намалював художник Вітторіо Аккорнеро. Натхнена чудовим малюнком, Frida Giannini наважилася відродити його лінійці модного одягу та парфумерії Flora by Gucci. Ювілейна, лімітована версія аромату стала вінцем парфумерних шедеврів.

Легендарний барвистий візерунок, що ліг в основу композиції, відображений і на упаковці. Коробочка прикрашена різнокольоровими стеблами та пелюстками. Вони також вписані на дні витонченої шестигранної пляшечки, відбиваючись у кожній межі прозорого скла. Акуратний ковпачок та стильний бантик завершують картину, демонструючи красу та витонченість ароматної есенції.

Gucci Flora by Gucci Anniversary Edition - Ода жіночності !

Ольфакторна симфонія відкривається урочистими акордами соку мандаринового, змішаного з м'якоттю стиглої груші. Легка, ледь помітна перечна тональність надає мелодії більш енергійного звучання.

Їм на зміну приходить насичене тріо, яке п'янить медовою солодощами. Чарівна троянда і делікатний, пряний османтус оспівують жіночність і чарівність своєї володарки. Елегантний, запашний магнетизмом півонія передає ніжність, м'якість, привабливу силу жіночого характеру.

Пристрасна, тепла база перетворюється на дорогий щільний шлейф, у якому нитки еротичного мускусу, дорогоцінної шкіри, смолистого кедра гармонійно поєдналися зі свіжою зеленню.

Вишуканий букет шикарно доповнює імідж прекрасних дам та вражає чоловіків. Купити Gucci Flora by Gucci Anniversary Edition і насолоджуватися чудовим ароматом ви можете в інтернет-магазині La Grande . Наші менеджери із задоволенням допоможуть вам підібрати парфум та оперативно оформлять замовлення.