0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Saraj

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Saraj Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Gritti Saraj Парфумована вода
Немає у наявності

Аромат для духу та душі…

 

Чудова композиція для розслаблення, медитації – справжня орієнтальна аромотерапія! Gritti Saraj - парфум скоріше для себе, він створює настрій релаксу, споглядальності, приводить вас до повної гармонії зі світом, огортаючи, немов теплу пахучу хмару, своєю таємничою аурою. На такий запах відгукується душа – він не для гри інстинктів, а для пробудження духовності, для спілкування з собою та з Всесвітом: потаємний, чистий, божественний! Він подібний до звуку органу, від якого вібрує все всередині, налаштовуючи ваше дихання в такт з пульсацією Всесвіту і заспокоюючи розум.

Величний, багатогранний, напрочуд складний, і водночас зрозумілий і близький кожному... У його мареві немовби розчиняються всі проблеми, вони здаються дрібними і несуттєвими, а душа прямує вгору, в небо, до сонця. Вдихаючи його, починаєш розуміти справжнє значення слова парфум – «крізь дим» - гіркий, пряний, чарівний, сповнений неземної чарівності…

Трохи історії

 

Як і більшість творінь бренду, Saraj адресований як чоловікам, так і жінкам, яким близька орієнтальна тематика у парфумерії. Твір був створений талановитим майстром Лукою Гритті – засновником бренду та парфумером у кількох поколіннях, нащадком мандрівника та лікаря 16 століття Алвізе, який об'їздив усю Азію та Середземномор'я, та залишив по собі надзвичайно пізнавальні щоденники. Саме ці записи надихнули Луку, який творив свої шедеври за старовинними рецептами, і на підставі унікальних фактів, що дійшли до нас через п'ять століть.

У давнину «Сарай» описувався як палац на шляху прямування караванів в Азії. Там можна було відпочити з дороги мандрівникам, насолодитися чайною церемонією, відвідати лазню та навіть захиститися від набігів розбійників. Місце спокою, сили та безпеки серед тягарів цього світу – ось чим був Сарай 500 років тому. І донині збереглися ці палаци біля сучасного Ірану, Вірменії, Туреччини, Сирії. Композиція, присвячена цьому дивовижному символу захисту та відпочинку, вийшла у 2014 році у складі Black Collection – серії подорожей.

 

Gritti Saraj: ваші пальці пахнуть ладаном.

Початок складний, але добре збалансований: смолиста, бальзамічна з лимонним відтінком нота олібануму переплітається тут із пряною темою кориці, а мускусно-зелений, трав'янистий акцент ангелики посилений терпким цитрусовим нюансом бергамота.

У серцевому акорді домінують дерев'яні мотиви: тут смолистий вірджинський кедр звучить у гармонії з деревно-димними, гірко-шоколадними тонами ветівера. Квіткова мелодія представлена тут колоритним східним лабданумом та романтичним жасмином, а темпераментний нюанс гвоздики ставить жаркий акцент.

У фіналі на перший план виходить домінанта всієї композиції – бальзамічний ладан в обрамленні ароматної смолисто-солодкої мирри та неймовірно привабливого мускусу.

Як і інші твори цієї лінійки, парфум поміщений у розкішний флакон із чорного скла із золоченою табличкою – респектабельний подарунок для всіх шанувальників орієнтальної теми у парфумерії. Купити Gritti Saraj в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.