0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Baldinini Blue Straps

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Baldinini Blue Straps Парфумована вода
Немає у наявності

Baldinini Blue Straps – хвиля свіжості та ніжної чуттєвості

Новинка від італійського парфумерного будинку Baldinini – деревний аромат Baldinini Blue Straps , наповнений бальзамічними, ароматичними, цитрусовими, зеленими та амбровими акордами. Це унісекс-композиція, яка своїм свіжим, динамічним і водночас солодко-гурманським звучанням приносить радість та відчуття комфорту як чоловікам, так і жінкам. Blue Straps символізує собою синій колір – відтінок мрії, свіжості та прохолоди, і одночасно – іскорок свята та шелесту срібного обгорткового паперу, в який упаковані подарунки.

Історія аромату

 

Парфумована вода Blue Straps була презентована італійським модним будинком Baldinini у 2016 році на щорічній TFWA – парфумерній виставці в Каннах та з'явилася на прилавках бутіків у лютому 2017 року. Вона стала частиною нової колекції з п'яти композицій – кожна зі своїм унікальним характером: Red – орієнтально-квітковий, Emerald – ніжний квітково-деревний, Pink – квітково-солодкий та Yellow – емоційний, запаморочливий квітково-фруктовий.

Кожен із цих відтінків представляють продукцію іншої лінії бренду Baldinini: яскраві модні ремінці – сучасні стильні аксесуари.

Дизайн флаконів всієї колекції Straps виконаний в єдиному стилі, розрізняючись лише кольоровою гамою: коробка і пляшка перевиті кольоровими «ремінцями» у синьо-блакитній та срібній тональності, що перекликається під назвою – «Блакитні ремінці».

Незважаючи на те, що ця композиція – новинка на ринку, в Україні можна купити Baldinini Blue Straps в інтернет-магазині La Grande, адже ми завжди стежимо за своєчасним оновленням свого асортименту та вчасно надаємо всі популярні товари.

 

Baldinini Blue Straps – іскристий аромат зимових свят

Перший акорд, який ви почуєте – чудово свіжа, терпка скибочка соковитого бергамота, гармонійно доповнена солодкуватою гіркуватістю грейпфрута і соковитою, «хрумкою» ноткою зеленого яблука.

«Серце» композиції пульсує хвилями ароматного, деревно-бальзамного та трав'яно-гіркого гальбануму, запаморочливої лимонно-пряної смоли елемі та легким акцентом туї – свіжим, камфорним, яскравим.

Базові ноти парфумованої води звучать, перш за все, насиченим, п'янким ароматом чуттєвості пачулі і теплим теплом амбри, до яких приєднуються солодкі акорди бензоїну і карамелі.

Загалом композиція звучить, немов подарунок Діда Мороза – зимова свіжість та струмені аромату прохолоди хвойного лісу змінюються запахом цукерок, відчуттям свята та передчуттям подарунків.

Відмінний вибір для зими – він підніме настрій та створить піднесену атмосферу навколо свого господаря чи господині.

Якщо ви любите красиво обіграні деревні аромати – не монотонно звучать, а з несподіваними, цікавими нюансами та доповненнями, вам, безумовно, варто купити Baldinini Blue Straps в інтернет-магазині La Grande – і ви отримаєте справжню емоційну насолоду!