0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Giardini Di Toscana Blu Mare

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Giardini Di Toscana Blu Mare Парфумована вода
Немає у наявності
Giardini Di Toscana Blu Mare Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Giardini Di Toscana Blu Mare



Аромат чудових садів біля моря божественно відтворений у чудовій фужерній композиції Giardini Di Toscana Blu Mare. Вона підкорить ваше серце свіжими хвилями морських та деревних, цитрусових та пряних, солоних та акватичних, мохистих та землистих акордів.
Це чарівний аромат літа – незабутнього побачення з морем на мальовничому березі Тоскани, одного з найкрасивіших регіонів Європи, розташованого в центрі Італії. Її столиця – мальовнича Флоренція – це скарбниця культури та колиска європейської цивілізації. Вона прославилася ще за часів епохи Відродження: тут творили великі майстри – Мікеланджело та Боттічеллі. Природа вражає не менше, ніж арт-об'єкти, вражаючи краєвидами – від Апеннінських гір до бірюзового узбережжя Тірренського моря з чудовими виноградниками К'янті та гаями олив.
Наповніть простір навколо себе цією аурою блакитного моря та квітучих садів на його узбережжі, чудової культурної спадщини Італії та яскравої південної харизми!



Історія створення



Чудовий нішевий бренд «Сади Тоскани» представляє одну із перлин своєї колекції – незрівнянний морський аромат «Синє море», присвячений одному з найкрасивіших у світі узбережь – Тірренському. Дивовижний відтінок води, неймовірно гарні краєвиди, прекрасні пляжі та острови – всіма цими флорентійськими скарбами ви зможете насолодитися навіть у своїй уяві, просто вдихнувши аромат Giardini Di Toscana Blu Mare!
Автором композиції стала творець цього унікального нішевого бренду, талановита Сільвія Мартінеллі (Silvia Martinelli). Перший свій парфум вона представила у 2023 році, і буквально за рік розробила майже два десятки чудових композицій у тосканському стилі, створивши божественну колекцію Giardini Di Toscana.
Гарний білий флакон новинки прикрашений масивною кришкою незвичайного забарвлення - це немов мармур біло-блакитних тонів відтінку морської води, з унікальним малюнком шарів - немає жодної кришки, абсолютно ідентичної решті, що робить кожен парфум унікальним.
Вся колекція «Тосканських садів» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Giardini Di Toscana Blu Mare та інші вражаючі новинки нішевого та люксового сегментів сучасної парфумерії та косметики, ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Чарівні сади Тоскани...



Композиція стартує соковитою цитрусовою свіжістю, яка чудово тонізує та піднімає настрій: тут лимон, бергамот та грейпфрут ефектно доповнені ароматним пряним рожевим перцем.
У «серці» твору чарівно розкривається його головна тема: яскраві акорди морської води захоплюють своєю акватичною прохолодою – такою бажаною та бадьорою! Їх відтіняє хвойний аромат смолистих кипарисових гаїв на березі Тірренського моря - ви ніби відпочиваєте в тіні цих прекрасних дерев прямо зараз!
Завершується враження стильним акцентом дубового моху та шлейфом теплого, чуттєвого магнетизму амбри.
Якщо вам імпонує італійський колорит у парфумах, вам неодмінно варто купити Giardini Di Toscana Blu Mare в інтернет-магазині La Grande!