0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld Rouge

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Rouge Парфумована вода
935 грн
Новинка
Karl Lagerfeld Rouge Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Karl Lagerfeld Rouge: пристрастний червоний!



Цей яскравий, соковитий ягідний аромат миттєво піднімає настрій і наповнює радістю кожного, кому пощастило вдихнути цей коктейль позитиву. Парфум Karl Lagerfeld Rouge наповнює простір фруктовими та деревними, амбровими та пачулевими, мускусними та бальзамічними, солодкими, ванільними та пряними акордами, зливаючись у ефектну мелодію щастя.
Чудовий антистрес підкорить вас у будь-якій ситуації і в будь-який час - він не зобов'язує вас виглядати або поводитися якось особливо: немов справжня, чиста радість, він доречний завжди і скрізь.
Назва парфуму недарма перекладається як «Червоний» - він справді втілює собою енергетику червоного кольору, пристрасну та чарівну, що дозволяє жінці відчути себе прекрасною та бажаною. Прикрасьте себе цим парфумом на побаченні - і воно стане незабутнім!



Історія створення



Карл Лагерфельд – легенда світу моди. Більшості людей він відомий як геніальний модельєр, проте його творчість не обмежувалася лише цим: він професійно займався також фотографією, був колекціонером антикваріату та видавцем журналів про б'юті-сферу. Маестро заснував дім моди Karl Lagerfeld, а також співпрацював з такими значущими брендами, як Fendi і Chanel, заслуживши звання Короля Моди.
Парфумерія також входила до сфери його активного інтересу – починаючи з 1975 року бренд подарував світові понад сорок чудових видань.
У 2024 році відбулося одразу три прем'єри – вийшли тандемом Ikonik для Неї та для Нього, а також яскравий фруктовий Karl Lagerfeld Rouge. Автором композиції став Romain Almairac, син одного з найвідоміших парфумерів світу Мішеля Альмайрака. Молодий майстер зміг блискуче продемонструвати свій талант і представив справді гарний твір. Відомий він також співпрацею з іншими парфумерними брендами - Bond No 9 і Brioni, а разом з братом Бенджаменом і матір'ю Елізабет молодий митець Ромен створив чудовий бутік високої парфумерної моди в Парижі - Parle Moi de Parfum, що в перекладі означає «Поговори зі мною про парфуми».
Видання «Руж» втілило його ставлення до романтичного кохання та пристрасних, чуттєвих емоцій. Гарний флакон відображає градієнтний перехід відтінків від насиченого ягідно-червоного до напівпрозорого відтінку світанку. Назва написана срібними літерами у стилі графіті.
Вся колекція ароматів від знаменитого кутюр'є представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Karl Lagerfeld Rouge з гарантією справжності.



Магія червоного



З перших же нот ви будете вражені барвистим міксом стиглих фруктів та ягід: чарівною солодкою кислинкою чорної смородини в гарному обрамленні стиглих груш та соковитих персиків.
«Серце» твору сповнене пахощами пачулів з їх виразним східним акцентом, а запаморочливий жасмин і хвилююча квітка апельсинового дерева – флердоранж - ведуть лінію романтики.
Завершує твір приголомшливий деревний акцент м'якого, затишного, бархатисто-пудрового кашмерану в обрамленні принадних солодощів ванілі і карамелі з додаванням амброксану, що надає сексуальний підтон всьому твору.
Якщо вам імпонує така романтика, що хвилює, вам неодмінно варто купити Karl Lagerfeld Rouge в інтернет-магазині La Grande і стати одним з перших власників відмінної новинки, здатної перетворити будь-яке побачення!