0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alhambra Kismet Magic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alhambra Kismet Magic Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Alhambra Kismet Magic


У цьому сяючому золотим світлом флаконі справді міститься концентрована чарівність – арабський парфумерний будинок Alhambra створив дивовижне приворотне зілля з глибокими чуттєвими чарами - Kismet Magic!
Аромат зачаровує теплими переливами деревних та пряних, солодких та ванільних, коричних та амбрових, пудрових та лактонних акордів. Немов ковток ароматного коньяку, він п'янить і зачаровує своїми гурманськими спокусами, створюючи ідеальну ауру для максимально комфортного осіннього чи зимового вечора.
Гарний флакон ніби світиться зсередини золотим сонячним світлом і поміщений у розкішну чорну із золотими написами коробку – такий подарунок виглядає дорого та гідно.

Історія створення

Цей бренд з Об'єднаних Арабських Еміратів вражає широтою асортименту, красою звучання та безперечно високою якістю своєї продукції.
Аромати Maison Alhambra виробляються з 2020 року - це зовсім новий, але вже дуже перспективний і перспективний бренд, в колекції якого зараз вже майже 190 видань.
Композиція Alhambra Kismet Magic натхнена солодким магнетизмом відомого бестселера Kilian Angels Share, до якого парфум близький за своїм звучанням, і якщо вам імпонує цей напрямок - неодмінно познайомтеся з незрівнянною новинкою, яскравою надновою зіркою на цьому небосхилі.
Вона увійшла до колекції Kismet, яка є ефектним квартетом парфумів з шикарним східним чуттєвим колоритом. Крім «Магії» (Magic), до неї увійшли також гурманський п'яно-пряний, ванільно-медовий Angel, абрикосово-квітковий Kismet for Women і деревно-пряний, з шоколадними тонами Kismet for Men.
Вся колекція парфумів цього вражаючого арабського бренду представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Alhambra Kismet Magic з гарантією справжності, навіть не вирушаючи у далеку подорож до Близького Сходу.

Магія, що п'янить…

Композиція підкорить вас з перших миттєвостей, огорнувши чарами теплого, запаморочливого коньяку, що розтікається розслаблюючою хвилею по шкірі.
Яскраве пряне «серце» твору наповнене вібраціями спецій: ароматна кориця підсолоджена карамельно-пряними бобами тонка на шляхетній дубовій основі.
Завершується враження солодкою магією праліне та ванілі на вершково-деревній базі сандала. Він створює ауру ідеального побачення: дорогий коньяк, найсмачніші кремово-лікерні цукерки, чудовий настрій – відмінний вибір для тих, хто хоче відчути себе щасливими!
Якщо вам імпонує глибокий і теплий шарм східногурманських ароматів, вам неодмінно варто купити Alhambra Kismet Magic в інтернет-магазині La Grande! Він стане не тільки приємною окрасою вашої колекції, але й приводом для компліментів, якими ви насолоджуватиметеся не менше, ніж самим парфумом!