0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Sauvage Eau Forte

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

4 853 грн
Новинка
Christian Dior Sauvage Eau Forte Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Christian Dior Sauvage Eau Forte: у серці дикої природи!



Всі шанувальники парфуму-легенди Christian Dior Sauvage відкрили для себе новий приголомшливий образ Eau Forte – міць і силу водоспаду, натиск та енергію чистої, свіжої, прохолодної води, нестримної стихії, що викликає захоплення.
Парфум чудово втілює ту енергію та таємницю, які закладені природою у земну акватику. Він, немов водоспад, створює навколо себе насичену прохолодною вологою ауру, що переливається райдужними відтінками: мускусним і фужерними, лавандовими та пудровими, деревними та пряними, бальзамічними та хвойними.
Ви будете захоплені його натхненною силою, багатством нот та їхньою експресією. Незважаючи на виражену свіжість, парфум чудовий не тільки в спекотному сезоні: його краса всеосяжна і гармонійна в будь-який час - як і чиста вода, вона бажана всім і завжди.
Парфум відноситься до класичних чоловічих аксесуарів - харизматичний, елегантний, насичений і потужний, він відрізняється виразним, але при цьому м'яким шлейфом, що не порушує нічиєї особистий простір, і достатньою стійкістю.



Історія створення



Парфум "Саваж" є справжнім бестселером: вперше він вийшов у 1966 році і став символом мужності для кількох поколінь поспіль. Eau Sauvage Collection випускалася до 2017 року і включає вісім фланкерів у вінтажних флаконах із рифленого скла з косим гравіюванням. А ось знайомий нам сучасний варіант з'явився в 2015 році, і з того часу також не втрачає актуальності, підкоряючи нових шанувальників гарними, яскравими, виразними фланкерами. У новій колекції вже шість видань, які легко впізнати по шляхетному синьому відтінку фірмового циліндричного флакона. Це і фужерний флагман, і східний вечірній Eau de Parfum, і пряний Elixir, і цитрусовий Parfum, і максимально свіжий Very Cool Spray – над усіма ними працював чудовий майстер Франсуа Демаші.
Автором композиції Christian Dior Sauvage Eau Forte став інший парфумер - Френсіс Кюркджян (Francis Kurkdjian), талановитий сучасний майстер, відомий такими шедеврами, як Baccarat Rouge 540 и Grand Soir Maison Francis Kurkdjian, Narciso Rodriguez for Him, Green Tea Elizabeth Arden, Le Male Jean Paul Gaultier.
Майстер був натхненний водоспадом, і у своїй новинці, представленій у 2024 році, чудово зумів втілити силу, міць і красу цієї стихії. Якщо вам імпонує ця тема, вам варто купити Christian Dior Sauvage Eau Forte в інтернет-магазині La Grande – він прикрасить вашу мужню колекцію!



Eau Forte: свіжість та сила!



Композиція вступає гарним дуетом пряних спецій та ароматної смоли елемі з чудовим лимонним підтоном.
Стартова темпераментна свіжість змінюється шляхетною прохолодою лаванди – символом аристократизму.
База твору підкорює елегантністю деревних нот у чуттєвому ореолі мускусу, що створює м'які сексуальні вібрації навколо шкіри свого харизматичного володаря.
Вся колекція, назва якої перекладається як «Дика вода», представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де нове видання вже доступне: купити Christian Dior Sauvage Eau Forte ви можете з гарантією справжності та комфортною доставкою.