0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Delphinus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Delphinus Парфумована вода
17 103 грн
Новинка
Creed Delphinus Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Creed Delphinus



Сузір'я Дельфіна за переказами піднесене на небо самим Посейдоном, богом моря, що вирішив увічнити у просторі Всесвіту культову морську істоту, рівну людині за інтелектом. Саме воно стало натхненням для чудової флорієнтальної композиції Creed Delphinus.
Вона незвичайна, складна, багатогранна, заворожує амбровими та ванільними, димними та пудровими, ірисовими та фіалковими, бальзамічними та пряними, землтстими та деревними відтінками. Вони звучать насичено, інтенсивно, яскраво – як і належить зіркам.
Це осінньо-зимовий парфум – теплий, м'який, здатний зігріти навіть у найхолодніший день і подарувати радість навіть у похмуру, вогку погоду. Подібно до сузір'я на небесах, він сяє, мерехтить і переливається, веде за собою і наповнений всілякими прихованими символами. Подаруйте ж собі унікальну можливість мати цей скарб!



Історія створення



Ефектний дует «зіркових» парфумів був представлений старовинним, шляхетним брендом Creed у 2024 році, коли сяючий тандем був блискуче презентований і склав наднову колекцію The Amber Universe – «Амбровий Всесвіт». Це – два досить різні за своїм темпераментом та енергетикою парфуми: класично красивий Centaurus та інноваційний, ультрасучасний, у дусі останніх модних трендів Delphinus. Загальною ідеєю обох творів стала тепла чуттєва привабливість амбри – одного з найяскравіших природних афродизіаків.
Створив композицію Creed Delphinus парфумер у шостому поколінні Олів'є Крід, який успішно управляє старовинним сімейним бізнесом, що з 1760 року є символом аристократизму. Недарма кілька століть поспіль бренд Крід є офіційним постачальником парфумерії кількох королівських родин Європи, а ароматам Creed віддають перевагу політики та «зірки» всього світу.
Флакон захоплює своїм сонячним, карамельно-золотим сяйвом, яке ідеально втілює ідею самого парфуму.
Аромати дуету The Amber Universe вже представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Creed Delphinus одразу після його світової прем'єри – з гарантією справжності.



Зірковий слід у вашому серці!



Яскрава прелюдія підкорює красою пудрових, оксамитових, м'яких квіткових переливів ірису – його аромат зачаровує природною чарівністю, яка збере вам безліч компліментів за витончений смак та елегантність.
У «серці» твору мерехтить смоляними і бальзамічними іскорками ладан, огортаючи все навколо своїм містичним серпанком – легким, немов пір'їнка, що дарує вам свій таємничий шарм.
Фінальний акорд огортає вас солодким маревом ванілі - хвилюючої, ніжної, нескінченно привабливої ноти, що створює дійсно зоряний шлейф, що мерехтить і пробуджує уяву.
Якщо вам хочеться не засліпити, а освітити собою все навколо, віддайте перевагу цьому зоряному парфуму – і насолоджуйтесь заслуженими компліментами. Варто купити Creed Delphinus в інтернет-магазині La Grande – і ваше життя спалахне, немов чорний оксамит неба, освітлений іскорками зірок, що так загадково мерехтять!