0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Centaurus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Centaurus Парфумована вода
17 103 грн
Новинка
Creed Centaurus Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Creed Centaurus



Поціновувачі парфумерії Creed отримали приголомшливий подарунок – розкішний амбровий парфум Centaurus. Якщо ви коли-небудь мріяли про простори Всесвіту, закидаючи голову і відшукуючи таємничу зірку Альфа Центавра, якщо ви з захопленням спостерігаєте міріади зірок на чорному оксамиті неба і мрієте про подорожі в цих безмежних просторах і згадуєте легенди, пов'язані із сузір'ями, цей аромат створено саме для вас!
Парфум огортає вас теплими пряними та амбровими, ванільними та пудровими, солодкими та тютюновими, деревними та коричними, бальзамічними та фужерними відтінками.
Особливо гарно таке поєднання нот звучить восени і взимку - цей твір вечірній, нічний, чуттєвий, солодкий - сприяє релаксу, створює ауру розслабленої розкоші і стане надзвичайно респектабельним аксесуаром для прекрасного вечора, яким ви будете насолоджуватися.



Історія створення



Нова колекція The Amber Universe від аристократичного парфумерного бренду Creed присвячена вражаючим сузір'ям, що сяють на нічному небі та пробуджують нашу уяву. У 2024 році вийшов ефектний дует ароматів – блискучий креативний Creed Delphinus та чудовий, класично красивий Creed Centaurus.
Обидва вони по-різному, але по-справжньому чудово обігрують тему теплої, привабливої, чуттєвої амбри – недарма назва колекції перекладається як «Амбровий Всесвіт».
Флакон підкорить вас глибоким темно-червоним відтінком та золотим декором – кришкою та назвою. Ідеальний подарунок для всіх, хто цінує і земну розкіш, романтику нескінченних космічних просторів!
Нова колекція The Amber Universe представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де всі новинки з'являється відразу після світових прем'єр! Саме у нас купити Creed Centaurus ви можете серед перших, з комфортною доставкою і з гарантією справжності. Ви зможете стати володарями справжніх скарбів нішевого французького бренду з віковою історією та британським походженням – він створений у 1760 році і став символом аристократизму та респектабельності, підкоривши навіть членів королівських сімей своєю чудовою, стильною паорфумерією.



Ніч насолод



З перших миттєвостей парфум підкорить вас чарівною аурою запашного дорогого тютюну та ароматних прянощів – кориці, кардамону та чорного перцю. Такий енергетично наповнений, темпераментний і теплий мікс змінюється солодким «серцем», де гарно аранжовані кольори геліотропу, жасмину та герані з чуттєвим акцентом пачулей та кремово-вершковою деревиною сандалу – всі разом вони створюють чудовий східний колорит.
Солодкий дует бензоїнової смоли та ванілі створюють незрівнянний шлейф у фіналі, зливаючись у повній гармонії із співзвучними базовими нотами бальзаму толу та карамельно-пряних бобів тонка у хмаринці чуттєвого амброксану з його теплим сексуальним магнетизмом.
Якщо ви зачаровані безмежним світом зірок, вам неодмінно варто купити Creed Centaurus в інтернет-магазині La Grande - він створений для вас!