0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Madness

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Madness Парфуми (тестер)
100ml
4 147 грн
Новинка
Franck Boclet Madness Парфуми
Немає у наявності
Новинка

Franck Boclet Madness: збожеволіти від насолоди!



Парфуми від Franck Boclet – це завжди одкровення, що торкається важливих струн душі. Madness недарма перекладається так інтригуюче: «Божевілля» - цей запах справді змушує втратити голову!
Він підкорить вас своїми пряними та ванільними, деревними та кокосовими, пудровими та солодкими, металевими та амбровими, бальзамічними та шкіряними акордами. Неординарність контрастів зачаровує своєю неординарністю і водночас дивовижною гармонією.
Парфум ідеальний восени і взимку - його тепла краса зігріє вас і подарує виключно комфортні відчуття. Він викликає подвійні емоції, це або кохання назавжди, або інтрига, але байдужим він точно не залишить нікого!



Історія створення



Френк Бокле – знаменитий паризький модельєр, талановитий та успішний творець чоловічих колекцій одягу, що експонуються у його паризькому бутіку. Як і багато талановитих кутюр'є. Він вирішив доповнити створювані ним модні образи ароматами, і також досяг успіху, запросивши до співпраці талановитих майстрів: Бруно Ерве, Мелані Леруа, Алекса Дадьє та Сідоні Лансессер. Так у 2013 році почалася парфумерна історія – а зараз у портфоліо понад 50 видань із різними характерами та акцентами.
Найвідомішими серед них є Tobacco, Vanille та, звичайно ж, бестселер Cocaïne. Не менш інтригуючою є і новинка - незрівнянна східногурманська композиція Franck Boclet Madness – «Божевілля».
Лаковий чорний флакон із срібною табличкою упакований у коробку із чорної шкіри – він виглядає шикарно і стане вражаючим подарунком.
Вся колекція парфумів від Френка Бокле представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де легко купити Franck Boclet Madness буквально за кілька хвилин – у нас представлені найрідкісніші нішеві парфуми з гарантією справжності.



Неймовірний та неординарний!



Парфум захоплює м'якою прелюдією, в якій химерно поєдналися ноти кокосу і кокосового молока з п'янким ромом і металево-пряною ноткою шафрану.
Так само контрастний і неймовірний і акорд «серця», де гарно аранжовані класичні східні ноти мужнього смолисто-бальзамічного вудового дерева та ніжних оксамитових троянд. Ваніль та прянощі ефектно обрамляють цей романтичний дует, що втілює єдність чоловічого та жіночого початку, інь та янь.
Фінал подарує вам насолоду від кремового аромату сандалового дерева у теплій чуттєвій аурі амбри та привабливого мускусу з пікантним нюансом пачулів.
Якщо вам подобаються східногурманські аромати, вам неодмінно варто купити Franck Boclet Madness в інтернет-магазині La Grande - він підкорює і заворожує, зводить з розуму і закохує в себе. Інтригуючі та неординарні парфуми привернуть до вас увагу та подарують безліч компліментів та зацікавлених поглядів – справжнє наслання!