0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Sea Daffodil Edizione Millesimata

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Sea Daffodil Edizione Millesimata Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Trussardi Sea Daffodil Edizione Millesimata Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Trussardi Sea Daffodil Edizione Millesimata



Італійський парфумерний бренд Trussardi представляє вишуканий та шикарний ексклюзив – вінтажний аромат, натхненний дивовижною квіткою – морським нарцисом – Sea Daffodil Edizione Millesimata. Ця прикраса узбережжя Середземного моря, прекрасна і незвичайна, довершена і унікальна – рідкісна рослина, побачити яку – символ обраності: вам посміхнулося щастя! Морський нарцис називають також піщаною лілією, він захоплює своїми білими квітами, що ростуть на березі як романтичний дар морських просторів.
Прекрасна поема про нього майстерно передана ольфакторнами засобами – вона зачаровує переплетенням деревних та горіхових, ванільних та цитрусових, солодких та квіткових, кокосових та пряних, фужерних та пудрових акордів.
Як і сама квітка, присвячений їй парфум актуальний навесні і влітку – витончений, трепетний аромат, здатний закохати в себе з першої миті вашого делікатного знайомства.



Історія створення



Труссарді – один із найавторитетніших, старовинних та шановних італійських брендів, історія якого розпочалася у 1910 році, коли Нікола Труссарді заснував фірму з виготовлення рукавичок та інших елегантних аксесуарів зі шкіри. Поступово сфера інтересів бренду суттєво розширилася, і в наші дні під цією маркою випускається не тільки чудова якість шкіргалантереї, а й чудова парфумерія, важливою тематикою якої є італійський колорит. З того часу в колекції ароматів Труссарді з'явилося понад сімдесят видань.
Вперше в 1983 році був представлений шикарний чоловічий парфум Trussardi Uomo, потім з'явилися вишукані колекції Donna, Riflesso, Signature, Levriero Collection, і, звичайно ж, Le Vie Di Milano Collection ("Вулиці Мілана"), чудовою частиною якої стала лінія Edizione Millesimata, що у перекладі означає «Вінтажні видання». Це – трилогія, куди увійшли парфуми Champaca, Clary Sage і, звичайно, Sea Daffodil.
Автором композиції Trussardi Sea Daffodil Edizione Millesimata стала Вероніка Нюберг (Véronique Nyberg) - майстер з компанії MANE, що народилася і виросла в гірській місцевості Альп, і тому дивовижно тонко відчуває запахи квітів, свіжості і чистоти природи - саме такі мотиви природи.
Вся колекція «Вулиці Мілана», присвячена найяскравішим куточкам та визначним пам'яткам рідного міста засновника бренду, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Trussardi Sea Daffodil Edizione Millesimata ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Вишукані квіти Середземноморського узбережжя



Композиція зустрічає вас неймовірним шармом лісових горіхів та кокосу, прикрашених благородним свіжим акцентом бергамоту.
Головна тема витонченого, акватичного морського нарциса в чудовому букеті з п'янким романтичним жасмином самбак і вишуканим гіркувато-медовим, трав'яно-пряним безсмертником.
Завершується звучання чарівним акцентом ванілі на елегантній деревно-смолистій базі кедра та кипарису.
Гарний білий флакон прикрашений кришкою незвичайної форми - це голова левретки, аристократичного собаки, що є символом бренду.
Якщо вам імпонує класичний італійський колорит та витончений аристократизм цього парфуму, вам неодмінно варто купити Trussardi Sea Daffodil Edizione Millesimata в інтернет-магазині La Grande – він стане справжнім скарбом у вашій колекції!