0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Olympea Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Olympea Parfum Парфуми (тестер)
80ml
3 610 грн
Новинка
Немає у наявності
Новинка

Paco Rabanne Olympea Parfum

 

Завоюйте нову нагороду разом із Paco Rabanne – саме вам призначено кубок за вміння підкорювати серця та встановлювати рекорд чарівності! Ви гідні мати Olympea Parfum – дорогоцінний приз, здатний звести вас на п'єдестал слави та прикувати до вас загальну увагу.
Парфум захоплює красою своїх виразних, емоційних акордів білих квітів та ванілі, амбри та м'яких прянощів з солодкими та пудровими, мускусними, фужерними та зеленими нюансами. Парфум ідеально звучить восени, гармоніюючи з природою своєю урочистою розкішшю. Хороший він також навесні і взимку, зігріваючи в прозорому холодному повітрі своїм м'яким теплом, що обволікає, і чарівною звабливістю.
Відмінний вибір для жінки, яка готова насолоджуватися компліментами! Вирушайте в цій хвилюючій аурі на побачення, свято, урочистий вечір – і вони стануть моментами вашого тріумфу!



Історія створення



Перша «Олімпія» підкорила світ у 2015 році, коли Пако Рабанн представив блискучу олімпійську пару: чоловічий кубок переможцю Invictus («Непереможний») та жіночу дорогоцінну нагороду Olympea. Вона захопила шанувальників незвичайним поєднання солодких ванільних і солоних морських нот, заінтригувавши і закохавши в себе настільки, що колекція відразу ж поповнювалася все новими і новими фланкерами: зараз лінія налічує вже більше десятка видань.
Автором композиції Paco Rabanne Olympea Parfum стали Поль Герлен та Енн Фліпо (Paul Guerlain та Anne Flipo). Дизайнери подарували парфуму дуже ефектний чорний із золотом флакон, прикрашений стилізованим лавровим вінком – символом перемоги: це чудове втілення розкоші та шику. За традицією він вийшов у парі з чоловічою версією Invictus Parfum – концентрація парфумів дозволяє твору звучати на максимумі, справляючи приголомшливе враження!
Вся «Олімпійська» колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна знайти як класичні твори, так і чудові новинки: ми першими надаємо шанс купити Paco Rabanne Olympea Parfum – відразу після прем'єри та з гарантією справжності.



Гіпнотичне тяжіння!



Композиція вражає з перших миттєвостей, зустрічаючи вас ароматними пряними тонами мускатної шавлії та рожевого перцю на тлі свіжих, соковитих зелених нот.
«Серце» твору сповнене чарівністю хвилюючих білих квітів – запаморочливого жасмину, ніжних та романтичних квітів апельсина та оксамитових жіночних троянд абсолю.
На завершення парфум огорне вас чуттєвим шлейфом мускусу з солодкими тонами смоли бензоїну та чарівної ванілі.
Якщо вам хочеться підкорити всіх і насолоджуватися своїми перемогами, виблискувати на п'єдесталі загального поклоніння та повчити заслужену нагороду за шарм та красу, вам неодмінно варто купити Paco Rabanne Olympea Parfum в інтернет-магазині La Grande!
Це – ідеальний подарунок, який гарантовано справить враження – кубок для найбільш гідної, справжньої богині, що зійшла з Олімпу!