0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jo Malone Red Hibiscus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jo Malone Red Hibiscus Одеколон
4 608 грн
Новинка
Jo Malone Red Hibiscus Одеколон (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Jo Malone Red Hibiscus



Гібіскус називають також китайською трояндою – це яскрава, ароматна квітка, здатна прикрасити собою ваше життя. Існує легенда, що гібіскус є символом благополуччя: принісши в будинок цю квітку, ви можете розраховувати на чудові зміни в житті. Таким талісманом стане для вас парфум Jo Malone Red Hibiscus – гарний флорієнтальний аромат, що переливається квітковими та ванільними, амбровими, солодкими та пудровими відтінками.
Його звучання просто чарівне протягом усього теплого сезону – пори цвітіння прекрасних садів, де росте гібіскус – ефектна «китайська троянда». Аромат вражає та хвилює, він чудово доповнить ваш образ для будь-якого випадку: прикрасить офісні будні, супроводить на романтичній прогулянці, стане дивовижною прикрасою на побаченні.
А шикарний насичено-червоний флакон із срібною кришкою робить цей парфум чудовим подарунком для всіх поціновувачів прекрасного.



Історія створення



Парфумерна історія бренду почалася в 1990 році, коли парфумер та бізнес-вумен Джо Мелоун заснувала в Лондоні компанію, що виробляє ароматичні свічки та косметичні продукти. Бренд став надзвичайно успішним серед поціновувачів нішевих ексклюзивів завдяки своїм винятково гарним композиціям та найвищій якості. В даний час це б'юті-компанія транснаціонального масштабу, найвідомішим напрямом діяльності якої є парфумерія, а також аромати для дому, свічки, ароматизовані засоби для ванн. З 1999 року компанія увійшла до складу концерну Estée Lauder.
Всі композиції бренду вивірені та досконалі, гармонійні та елегантні. Для їх створення використовуються високоякісне, ретельно відібрані інгредієнти.
Авторами всіх композицій є особисто Джо Мелоун. Для створення парфуму Jo Malone Red Hibiscus майстер надихався образом прекрасної тропічної квітки, яка не лише прикрашає сади, але й служить чудовим ароматизатором та основою для тонізуючого червоного чаю.
Гарний флакон має відтінок цього запашного приємного напою – темно-червоний, шикарний та ефектний, він виглядає дорого та стане вражаючим подарунком.
Вся колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Jo Malone Red Hibiscus за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Яскрава квітка тропічного лісу



Композиція зустрічає вас освіжаючою експресією цитрусових та пряних нот: яскравим міксом ароматів сонячного мандарину, зухвалого імбиру та темпераментного чорного кардамону.
Головна тема гібіскуса чудово подана тут в оточенні інших хвилюючих квітів – неперевершених чорних орхідей п'янкого жасмину, солодкого іланг-ілангу та романтичних водяних лілій. Цей букет створює винятково гарний екзотичний колорит!
Чудовою базою для квіткових нот є тепла чуттєва магія амбри, ніжна привабливість ванілі та містичний серпанок бальзамічно-смолистого ладану.
Якщо вам імпонує такий барвистий, експресивний квітковий калейдоскоп, посилений хвилюючим тропічними нотами, вам неодмінно варто купити Jo Malone Red Hibiscus в інтернет-магазині La Grande – він створений саме для вас!