0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Old Fashioned

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Old Fashioned Парфумована вода
21 711 грн
Новинка
By Kilian Old Fashioned Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка
By Kilian Old Fashioned Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності
Новинка

By Kilian Old Fashioned



Аромат "старої школи" - класично гарний, елегантний, бездоганний і ні краплі не старомодний - це нове творіння модного будинку By Kilian. «Old Fashioned» - стильний та повний шарму східно-фужерний парфум, що підкорює серця красою своїх трав'яних та солодких, пряних та амбрових, горіхових та бальзамічних, пудрових та тютюнових відтінків. Його аромат ідеально розкривається в холодному сезоні - обволікаючий, теплий - по-справжньому розкішний!
Він - ідеальний компаньйон для коректного, респектабельного сучасного джентльмена, що поважає традиції і віддає данину вишуканості у найкращих її проявах. Чудовий і флакон, що нагадує гарно огранований кришталевий фужер, містить усередині чарівний еліксир сонячного кольору віскі - він виглядає надзвичайно дорого і гідно, а значить, стане окрасою будь-якої, навіть найелітарнішої колекції або подарунком, який, безсумнівно, вразить.



Історія створення



Цей парфум здатний захоплювати: він ніби переносить вас у зовсім іншу епоху – старовинну та прекрасну пору шотландських легенд, за часів шляхетних чоловіків, романтичних історій, світських прийомів, високих стосунків, гарних романів та естетики, зведеної в абсолют. Вдихаючи цей теплий запах, що п'янить, ви перенесетеся до палаючого каміна в затишному замку, подумки сядете в зручне крісло з келихом односолодового віскі, запаморочливе тепло якого м'якою хвилею розливається по тілу, даруючи блаженство.
Новинка стала частиною колекції Liquors – лінії п'янких композицій з домінуючими нотками різних видів алкоголю. Лінія налічує вісім видань – кожне відрізняється унікальними акцентами: першими 2020 стали східно-гурманський коньячний Angels' Share з нюансами праліне і ванілі, а також озоново-акватичний Roses on Ice, що нагадує джин з льодом і лаймом. Через рік з'явився чудовий фруктово-коньячний Apple Brandy on the Rocks і фужерний L'Heure Verte, що нагадує абсент у паризькому кафе. Є в колекції також горілка з імбиром, лимоном та м'ятою – Blue Moon Ginger Dash та деревно-фужерний Fièvre Verte. Нарешті, після коньячно-деревно-пряного Angels' Share x French Montana лінію продовжив справжній "олдскульний" шедевр - By Kilian Old Fashioned.
Автором композиції є талановита Сідоні Лансессер (Sidonie Lancesseur), парфумер із компанії Robertet.
Вся колекція парфумів-«лікерів» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити By Kilian Old Fashioned можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Тільки краще з віком!



Прелюдія парфуму підкорює м'якою чарівністю злаково-солодової нотою пшениці і теплим шармом дано з її трав'яно-зеленими, фруктово-деревними, бальзамічно-солодкими переливами. Саме цей дует створює ауру односолодового віскі, проте харизматичність парфуму побудована не лише на цьому ефектному вступі: серцевий акорд та фінал не менш шикарні! Поєднання зеленої гіркоти безсмертника та смолистої теплої деревини кедра майстерно аранжовані з бальзамом толу та смолою стираксу – повна гармонія нот просто чудова!
Якщо вам імпонує цей вишуканий аромат і хочеться відчути себе аристократом минулої епохи, власником замку в Шотландії, що насолоджується елітним віскі та філософськими роздумами – вам неодмінно варто купити By Kilian Old Fashioned в інтернет-магазині La Grande!