0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome La Vie Est Belle L'Elixir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Vie est Belle L'Elixir Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Lancome La Vie est Belle L'Elixir Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Lancome La Vie est Belle L'Elixir



Вересень 2024 року подарував нам новий осінній сезон під девізом «Життя прекрасне» - його блискуче підтверджує чари композиції Lancome La Vie est Belle L'Elixir! Вона переконливо доводить, що секрет щастя – у тому, щоб дозволити собі слідувати своїм справжнім бажанням. Щоб перейнятися настроєм аромату, не обов'язково вирушати до Парижу – хоч, безумовно, це було б чудово! Вдихніть аромат, наповніться його шармом, створіть навколо себе ауру радості та сліпуче усміхніться – ось формула чудового настрою, яким ви поділіться з оточуючими.
Парфум зачаровує красою своїх соковитих, барвистих, емоційних акордів: тут поєдналися фруктові та озонові, шкіряні та солодкі, акватичні та трояндові, анімалістичні та алкогольні, зелені та цитрусові відтінки.
У хмаринці цього аромату ви можете вирушити куди завгодно – і скрізь сяятимете!



Історія створення



Колекція «La Vie est Belle» була створена модним брендом Lancome у 2012 році, коли вийшов блискучий солодкий аромат, який став ідеальною ілюстрацією до життєвого девізу «Життя прекрасне». Парфум виявився справжнім шедевром - це один із знакових творів ольфакторного мистецтва. Зараз у колекції майже чотири десятки видань – і кожне з них чудово.
Обличчям колекції є блискуча Джулія Робертс, чия сяюча усмішка ідеально підходить для створення образу людини, яка насолоджується кожною миттю життя – прекрасною та дивовижною.
Автором композиції став дует Antoine Maisondieu та Christophe Raynaud, - майстрам вдалося зберегти стійку ДНК флагмана колекції, і при цьому зробити парфум зовсім іншим – надихаючим, чарівним. А над флаконом-«посмішкою» працювала дизайнерка-художник Сюзанна Далтон.
Вся колекція з хвилюючим слоганом «Життя прекрасне» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете стати володарями блискучої новинки першими: купити Lancome La Vie est Belle L'Elixir з гарантією справжності можна буквально за кілька хвилин, оформивши покупку на сайті.



Еліксир щастя!



Новинка Lancome La Vie est Belle L'Elixir представлена ​​у відео, героїня якого, обтяжена химерним вбранням та модними умовностями, вибирає справжні емоції та втікає зі нудного світського заходу, щоб опинитися у стильному костюмі там, де завжди мріяла – на вершині Тріумфальної арки, з виглядом на весь Париж у променях золотавого вечірнього сонця!
Парфум зустрічає вас п'янкою прелюдією, де ягідна звабливість малини і цитрусова свіжість калабрійського бергамота аранжовані зі спокусою смачного лікеру.
Запаморочливий початок змінюється виключно жіночним серцем, де пудрова фіалка зливається в ідеальній гармонії з хвилюючою оксамитовою трояндою.
Завершує враження елегантність шкіряного акорду з його м'яким замшевим шармом, прикрашена шоколадним гурманським нюансом масла какао на вишуканій кедровій базі.
Якщо вам імпонує девіз аромату, і ви є шанувальницею цієї лінії, вам неодмінно варто купити Lancome La Vie est Belle L'Elixir в інтернет-магазині La Grande – ця новинка найбільш незвичайна, з власним характером, винятково елегантна: вона стане окрасою вашої колекції та найкращим антидепресантом!